Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Slik fjerner lett riper med en Power Buffer

Riper på bilen din ta bort fra skjønnheten av malingen. Heldigvis er de fleste lett riper kommer ut med litt arbeid. De fleste kjøretøy maling jobber inkluderer en klarlakk som dekker malingen. Lett riper vanligvis trenge gjennom klarlakk, men ikke nødvendigvis i malingen av kjøretøyet. Fjerne lett riper med en kraft buffer er vanligvis det samme som voksing bilen med buffer. Den scratch området krever litt forberedelse for å sikre fjerne scratch helt og blande området med omkringliggende maling. Du trenger:
såpevann (flytende oppvaskmiddel og vann)
Rags
Håndklær
Skokrem
Spray flaske
2000-grit våt /tørr sandpapir
Gummi sliping blokk
Pad for polering
Strøm buffer
Polering pad
Vis flere instruksjoner
en

Vask det området av scratch med såpevann. Unngå å bruke en kommersiell bilvask såpe med voks tilsetningsstoffer. Skyll området godt og tørk med et håndkle. Dette fjerner alle små partikler av skitt som kan være i bunnen av.
2

Bruk skokrem med en annen farge enn kroppen maling med applikator i boksen. Dette bidrar til å identifisere hele bunnen. Tørk av overflødig skokrem bort fra scratch med en ren klut.
3

Fyll en ren sprayflaske med vann. Vikle et stykke 2000-grit våt /tørr sandpapir rundt en gummi pussekloss. Spray scratch området grundig med vann og spray sandpapir med vann. Gni sandpapir over scratch med lett trykk, og tilbake i retning av den grunnen. Løft sandpapir av grunnen ofte, og spray scratch med vann. Dette bidrar til å holde små partikler av skitt fra å komme inn mellom sandpapir og scratch. Fortsett å slipe til skokrem er borte.
4

Påfør automotive rubbing compound direkte på scratch området. Fest en poleringsrondell til din makt buffer, og koble til strømledningen. Dab det sammensatte rundt scratch området med poleringsrondell uten å slå på buffer. Dette bidrar til å holde forbindelsen fra spruter over når du starter buffer.
5

Klem avtrekkeren lett på buffer. Spre det sammensatte rundt scratch området med buffer sakte. Flytt side til side med buffer i to-fots lengder. Når massen er spredt, betjene buffer i full fart.
6

Sweep bufferen side til side. Når du har dekket scratch området, kjører buffer opp og ned, overlappende forrige området. Fortsett rasping til det sammensatte disen er borte.
7

Fjern poleringsrondell fra bufferen, og installere en polering pad. Kjør polering pad over scratch området inntil shine kommer tilbake. Vask bilen grundig og skyll. Påfør en bilvoks til hele bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123822.html

Previous:
Next:

bilvask