Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan Vask egg fra bilen

Hvis bilen blir egget, ikke la restene sitte på bilen, ikke engang over natten. Egg residuum får tørke, spesielt i nærvær av varme, vil skade bilens overflate. Ren egg av så snart du oppdager det. Hvis du ikke kan, legge et vått håndkle over det å holde det vått. Det er en god idé å holde bilen polert regelmessig for å gi en fornybar barriere mellom klarlakk eller maling og forurensninger som egg. Du trenger
Soft håndkle
frottéhåndkle
Eddik
Bil utvendig rengjøring skum
Trykkvann
Cleaner /bug remover
Bucket
Hvit eddik
bilvask såpe
Rubbing compound
Plastic renere /dressing
Metal /krom renere
Glass renere
Glass polish
Bil voks /polish
Vis flere instruksjoner

en

Plukk ut noen eggeskall fast på bilen som ennå ikke tørket. Tørk av så mye som mulig med en myk, fuktig håndkle. Vær forsiktig så du ikke riper i malingen med skallet fragmenter. Deretter sprayer det berørte området med en skummende bilen renere følge instruksjonene på boksen. La skummet sitte i 15 minutter eller hvor lenge produsenten anbefaler. Grundig skyll av skum. Bruk en høytrykksvasker hvis du har tilgang til en, eller bruke spray munnstykke på bilvask å grundig fjerne all rengjøringsmiddel.
2

Se etter misfarging eller en kjedelig patch når malingen er tørr etter skylling. Hvis det er, behandle området ytterligere med bilen renere eller bug remover etter produsentens anvisninger. Et annet alternativ er å lage opp en oppløsning av halvparten vann og halvparten varm hvit eddik. Bløtlegg frotté håndkle og legg den over området. La håndkle sitte i 15 til 20 minutter, og deretter fjerne den og tørk området med en myk, tørr klut.
3

Når flekken ser klart, vaske hele bilen som normalt ved en bilvask eller bruke bilvask såpe. Skyll og tørk grundig for å fjerne eventuelle rester fra bilen.
4

Inspiser mål å se om maling eller klarlakk er sprukket, plissert, riper eller boblet. Ta bilen til body shop å ha maling eller klarlakk reparert eller malt. Noen skader kan repareres med rubbing compound. Følg instruksjonene for å fjerne grove eller lett skadet flekker ved hjelp av rubbing compound.
5

Påfør plast renere eller dressing om det var noen forurensning eller skade på plastdelene på bilen. Bruk metall, krom renere eller polerer å gjenopprette skaden gjort av egg til metalloverflater. Hvis resten er festet til glassflater, bruke et glass renere etterfulgt av et glass polish produkt i henhold til instruksjonene.
6

Når bilen er grundig rengjort og reparert, voks eller polish bilen som vanlig med en etterbehandling produktet. Den blanke belegget vil beskytte bilen din fra tilsvarende skader i fremtiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123826.html

Previous:
Next:

bilvask