Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Slik fjerner eksisterende Car Wax

Bilvoks er en slags gåte. Det ser flott ut for en stund og beskytter lakken, men kan like gjerne snu stygge og sprø under visse forhold. Mens du kan bli fristet til å bare voks over eksisterende voks - tross alt, vil den nye voks myke opp gammel voks og til slutt blande i - ikke gjør det. Den gamle voks er en molekylær rot, ikke lenger i stand til å gi den dyp glans og beskyttelse av friskt voks. Du trenger:
Høytrykksspyler
alle formål renere, plast og vinyl trygt
Bilvask shampoo
syntetisk leire bar
Clay bar smøremiddel
Spray flaske
Vis flere instruksjoner
en

Load din høytrykksvasker opp med en blanding av åtte deler vann og to deler alle formål renere, sjekk renere etiketten for å forsikre deg om at det er trygt for bruk på plast, vinyl og gummi . Parkere bilen i et skyggefullt område. Oppvaskmiddel vil også arbeide i stedet for alle formål renere.
2

Sett sprøyten på et bredest mulig spray mønster, stå med munnstykke om lag fem meter fra kroppen arbeid og starte med sprøytelakkering. Ideen her er ikke å press-vaske wax off, det er å mette den grundig med rengjøringsmiddel for å myke opp det og slipper grepet om malingen. La bilen for å sitte i ti minutter, periodevis misting kroppen for å holde støvsugeren på voks.
3

Sett rengjøringsmiddel med en standard bilvask sjampo løsning, og bland det i proporsjoner foreslått av produsenten. Sett høytrykksvasker blenderåpning til en standard spray mønster og vaske bilen på vanlig måte. Legg merke til de områdene hvor det er vann perler opp i stedet for legging ned i et flatt ark, siden det er voks fortsatt der.
4

parkere bilen i solen og la det tørke helt, og deretter flytte den tilbake til skyggen slik at den kan avkjøles. Bryte leire bar opp i tre eller fire stykker slik at du får reservedeler hvis du slipper en. Kna en av bitene å myke og glatte det.
5

Spray en to-fots-firkantet område av bilen med en liberal mengde leire bar smøremiddel. Hold leire i håndflaten din og begynne å jobbe den over overflaten. Til å begynne med vil den leire fangst på overflaten, å holde seg til den gamle voks og overflateforurensninger. Når leiren begynner å gli jevnt over overflaten, er at området er rent og fri for voks.
6

Jobb deg rundt hele bilen, med fokus på de områdene hvor du har lagt merke til vannperledannelse tidligere. Få komfortabel, denne jobben kan lett strekke til timer når det gjøres på riktig måte. Det kan være lurt å vurdere å verve hjelp av ditt hus minions -. Barna
7

Når du har grundig leire-sperret bilen, gå over den med en liberal tåke av leire bar smøremiddel sjekk for voks. Gjenta trinn en gjennom tre å eliminere eventuelle spor av gammel voks, leire eller leire bar smøremiddel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123825.html

Previous:
Next:

bilvask