Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan male en bil med akryl

Maleri bilen med akrylmaling vil holde det ser nytt og friskt. Male det selv er ikke vanskelig, og kan spare deg for penger. Akryl maling er det beste valget for å få en ny, dyp glans i lakken jobb. Du trenger:
Sandpapir
Newspaper
Painters tape
Cloth
Primer spray
Spray maling pistol
Akryl maling
Vis flere instruksjoner

en

Sand bilen ned så mye som mulig. Sliping det ikke bare åpner for at malingen til å feste seg bedre, men fjerner eventuelle feil eller chips i den opprinnelige malingen ved å jevne dem ned slik at de ikke vises når du male.
2

Tape av områdene bilen som du ikke ønsker malt. Bruk avis å dekke disse områdene og malere tape for å sikre avisen. Områder som vinduer, dekk og speil er alle deler som du vil ønske å tape off.
3

Tørk av bilen med en lofri bomullsklut for å sikre at det ikke er rusk som vil dukke opp når du male bilen.
4

Spray primer fra omtrent en tomme vekk fra bilen. Vent 15 minutter og sprøyt et lag med primer. Gi tilstrekkelig tid for begge lag å fullstendig tørke og ikke føler klebrig. Vanligvis dette tar 12 timer.
5

Sand din primer ned for å sikre at primer ikke har noen humper av maling i det. Ved hjelp av vått sandpapir vil bidra til å fjerne ekstra støv fra primer og vil gjøre det lettere å trekke av noen små drypp av primer som kan stå bak.
6

Vask bilen med vann og såpe. Fjern papir og tape før vask og skift før maling. Gi tid til å tørke. Ikke håndkle tørt som det kan føre tråden eller lo å holde seg til bilen din.
7

Hell din akrylmaling i en maling sprayer og spraye den på bilen din. Hold deg seks til tolv inches bort fra bilen og flytt sprøyta i raske, horisontal, overlappende strøk for å unngå drypping og redusere synligheten av linjer i maling jobb. Sett av tid til å tørke, og deretter legge et nytt strøk. Gjenta en gang til for en tredje lag. Vanligvis tre strøk fungere godt med akrylmaling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123774.html

Previous:
Next:

bilvask