Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Slik gjenoppretter Shine til gamle biler

Over tid bilen kan miste sin skinnende overflate. Vær og andre elementer kan ødelegge lakken sin top coat, men du kan gjenopprette bilens glans med bilvoks. Selv om voksing krever mye manuelt arbeid, kan det spare deg kostnadene for en ny maling jobb. Voksen vil også beskytte bilens overflate mot ytterligere skade. Du trenger
Bilvoks
Sponge (2)
Chamois klut
Bilvask
Bucket
Håndklær
Vis flere instruksjoner
1

Fyll en bøtte med varmt vann og en cap full av bilvask.
2

Skyll hele bilen med en hageslange. Fjern alt løst smuss ved å spraye den med slangen. Bruk et munnstykke på enden av slangen for best resultat.
3

Dypp en stor svamp inn i bøtte med bilvask løsning og deretter arbeide på bilens overflate i seksjoner. Begynn med taket av bilen. Skyll hver seksjon som du går for å hindre såpe flekker.
4

Tørk bilen med et pusseskinn.
5

Wax bilen i små seksjoner. Gni en ren, tørr svamp inn i bilen voks og deretter gni voks på bilen. Bruk en klokken sirkelbevegelser å forsiktig påføre voksen. Den vil vises skinnende når det går på.
6

Fjern voks med et håndkle ved å gni bilens overflate i en retning mot klokken, sirkulær bevegelse. Voksen vil vises til dis over. Fortsette å arbeide i deler til hele bilen har blitt vokset.
7

Gni hele bilen med et rent håndkle for å fjerne eventuelle tapte voks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123787.html

Previous:
Next:

bilvask