Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Bilvask Utstyr Spesifikasjoner

Bilvask har kommet en lang vei siden den skummende bøtte med vann i oppkjørselen din. Dagens bilvask, enten det er hjemmesiden eller drive-thru, har en rekke utstyr for å få biler rent på utsiden så vel som inne. En grunnleggende selvbetjent bilvask tilbyr en høytrykksvasker mens en full-service bilvask hus bil vaskemaskiner. Både selvtillit og full-service bilvask har vakuum systemer på plass. Høytrykksvaskere

Høytrykksvaskeren vanligvis har tilgang til varm vask, varmt skyll for vinter og kald skylling for sommer, varm eller kald voks og spot-free skylling. Hjemmesiden bilvask depoter også huset en skummende pensel. Spesifikasjoner på en høytrykksvasker inkluderer: en motor på to hestekrefter og arbeidstrykk på 750PSI. Den leverer på 12 liter per minutt, og fungerer på en unloader ventil. Det er to stempelpumpe med hastigheten på 1700 ramper per minutt. Det er en justerbar fire hodet åpning med en tre meter hånd pistol. Størrelsen av trykkslangen er 3/8 inches-for-22 meter med et vanninnløp størrelse av ¾ inches-11.5 tråd. Samlet brutto vekt av høytrykksvasker er 44,5 kilo.
Bil Vaskemaskin

Bil vaskemaskiner kommer i alle størrelser for mange forskjellige typer vask jobber. Disse inkluderer biler, busser og tunge lastebil utstyr. Den typisk spesifikasjon for en generell bilvask maskin har enheten dimensjon av L220 cm-for-530 cm-for-533 cm. Maskinen veier ca 2500 kilo. Skinnen måler på 9 kilo en meter eller 1800 centimeter. Den totale hestekrefter er 10, med vannforbruk på 150 liter per minutt. Det tar seks minutter for en bil å komme helt vasket.

Vacuum Systems

Vakuumsystemer på en bilvask stasjon er mynt operert og må være kraftig nok å håndtere mange biler hver dag. Vakuumsystemer kan kjøre på 10 til 25 hestekrefter. Den produsent størrelse på støvsugere kan være hvor som helst fra 60 inches-for-30 inches til 72 inches-for-32 inches. Nesen og nuzzle kan være 15 meter eller lengre, med en mulig forlengelse slangen. Det er en bag filter system, pin lock system og justerbare tidtakere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123786.html

Previous:
Next:

bilvask