Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan Vask en Motor Home

Bobil, reise trailere og femte hjul kan gi en hjemlig atmosfære som du ruller gjennom landskapet eller slappe av i skogen. Men disse husene på hjul kan samle en masse skitt på sine reiser, og det er viktig å holde bilene så ren som mulig for å bevare utseendet og øke levetiden på riggen. Du trenger
hageslange med god trykk eller høytrykksspyler
Long-håndtak shampoo børste eller vaske mitt
Vasking såpe som er trygt for gel belegg
Bug fjerne renere
Tar remover
Wheel renere
Flere tørking håndklær
Stor bøtte
Soap votter
Vis flere instruksjoner
en

Flytt motor hjem til et ideelt sted for rengjøring. Vaske en motor hjem tar plass, så vær sikker på at du har nok plass til å bevege seg rundt bilen. Finn et nivå sted som ikke vil bli skadet av vann og såpe drenering fra bobil.
2

Shut alle vinduer, sol lys, og ventilene på din coach for å hindre at vann lekker inn i interiøret .
3

Åpne alle bærbare markiser for å rengjøre dem og for å hindre vann fra å komme inn mellom dem og forårsaker råte.
4

Unn utsiden før vask. Spray bug og tjære remover der det er nødvendig og dekke hjulene med dekk renere. Sprøyting disse flatene tidlig vil gjøre rengjøringen lettere senere i prosessen.
5

Skyll toppen av bobil med klart vann. Fjern avfall, blader, stillestående vann og skitt som har samlet seg. Spray resten av bobil med vann.
6

Vask side av motoren hjem vendt mot solen før det tørker. Fyll bøtte med vann, ved hjelp 02:58 capfuls av såpe per bøtte. Bruk lange håndtak børste eller vaske mopp for å nå de høyere flekker. Bruk såpe votter for dekk felger, dørhåndtak og grenser langs bobil.
7

Tørk side. Skyll penselen og pakk en ren tørking håndkle rundt bust. Bruk håndkle og pensel for å tørke høyere opp deler av bobil.
8

Gjenta prosessen på alle sider. Avhengig av størrelsen på RV, tar hele prosessen vanligvis to til tre timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123824.html

Previous:
Next:

bilvask