Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan Vask en Van

En van høyde og størrelse oppfordring til spesielt utstyr og teknikker du bør bruke når du vasker bilen. For eksempel bør du vaske vanskelig å nå områder, inkludert taket og hjulet brønner. Ikke riktig rengjør disse områdene kan føre til skade på van er maling, noe som kan resultere i rust. Du trenger
Høyt trykk vannslange
Bilvask såpe
Car svamp, frotté eller vaske vott
Bucket
hjul og dekk renere
Wheel brush
Tørking kluter
Vindu renere
Papirhåndklær
Applikatorer
Rubber protectant
Vis flere instruksjoner
en

Skyll van. Spray taket, og deretter jobbe din vei ned den van sider, panser, front og bak. Vask vekk rusk og løst smuss fra van eksteriør med en høytrykks vannslange.
2

Påfør såpe til van. Hell bil-vask såpe i en ren bøtte. Dypp en bil svamp, vaske vott eller myk frotté i bøtta, sikre applikator er tilstrekkelig fuktet med bil-vask såpe og vann. Påfør applikator til van i sirkulære bevegelser.
3

Skyll av såpen. Vask av bil-vask såpe fra van. Etter all såpe er vasket bort, gi van en endelig komplett skylle-over.
4

Rengjør dekkene. Spray ned hvert dekk og hjul godt av van med vann. Spray dekkene med hjul og dekk renere. La støvsugeren suge på i ca to minutter. Ved hjelp av en skrubb børste, rengjør hjul og dekk. Skyll felger og dekk med vann.
5

Tørk van. Bruk en myk frotté eller tørking håndkle for å fjerne vann fra van overflate og dør syltetøy. Bruk en separat frotté å tørke hjul og dekk.
6

Vask vinduene. Påfør vindu renere til van windows, og starter med innsiden av vinduene og jobbe din vei til utsidene. Tørk av vinduene tørre med et rent papir håndkle eller klut.
7

Påfør dekk protectant. Spray dekkene med gummi protectant. Tørk dekkene ned med en ren applikator pad. Bruk en tørr myk frotté å tørke av overflødig gummi protectant fra van hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123829.html

Previous:
Next:

bilvask