Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvor å Feilfri Vans

Siden en varebil er en stor bil, kan det være mye vanskeligere å rengjøre enn en sedan eller en sportsbil. Nøkkelen til rengjøring varebiler er å skape et system og følge denne prosessen fra begynnelse til slutt. Det er også nyttig å ta vedlikehold trinn, som å rydde ut rotet inni og en grunnleggende spyling av utsiden av bilen, på en jevnlig basis, så jobben er ikke en så stor en når neste rengjøring tid kommer rundt. Du trenger
Vannslange
Safety krakk
Vask bøtte
Auto såpe eller rengjøringsmiddel for utvendig
Automotive skurebørste
Tire renere
Tire skrubber
Avfallsposer
Vacuum
Rengjøring forsyninger for interiør
Glass renere
Papir håndklær eller kluter
Vis flere instruksjoner
Utvendig rengjøring
en

Bruk en vannslange å sprøyte av overflødig skitt og rusk fra van. Start på forsiden av van med støtfanger, grill og panser, samt frontruten og deretter toppen av van og jobb deg bakover.
2

Bruk en sikkerhet krakk for å hjelpe du kommer til toppen av van å være sikker på at du kan spraye den helt ned.
3

Bruk en såpe eller rensemiddel godkjent for kjøretøy for å starte å vaske foran van først. Du ønsker ikke å såpe hele varebil eller det vil tørke på van den ene enden før du blir ferdig med den andre. Bruk et kjøretøy-godkjent kratt pensel for tøffe flekker som foran van der bugs og andre trafikanter rusk blir sittende fast på. Rengjør og skrubb foran van og frontruten tilbake til fordørene og stoppe og skyll alle såpe unna. Dobbeltsjekk at alle plassene er rene før du går videre til neste avsnitt
4

Clean ene siden av van -. Venstre eller høyre - fra der du stoppet på fordørene, alle veien til de bakre dekk. Når du er ferdig, skyll såpe av dette området.
5

Rengjør motsatt side av van også fra inngangsdørene til de bakre dekk og skyll når du er ferdig.
6 < p> Såpe og rengjør baksiden av van fra baksiden dekk hele veien over vinduet tilbake og bakre støtfanger. Skyll når du er ferdig.
7

Bruk et dekk scrubber og renere på dekkene når resten av kroppen av bilen er komplett. Skyll dem grundig.
8

Gi hele van en mer sluttskylling og sørg for at du ikke har oversett noen flekker.
Innvendig rengjøring

9

Fjern søppel eller overflødige elementer fra van og plassere dem i søppelsekker.
10

Fjern personlige eiendeler fra van, gulvmatter og andre bevegelige deler, som for eksempel lagring caddier .
11

Vacuum hele interiøret i bilen, som starter i front under fører og passasjer side seter og gjør veien til baksiden som du går.
12

Bruk en renere godkjent for den harde overflater av kupeen for å rengjøre dashbordet og andre områder, for eksempel langs dørpanelene.
13

Rengjør glass, speil og vinduer med et glass renere og en papirhåndkle eller ren hvit klut. Slange ned gulvmatter utenfor og skrubb med såpe og vann. La dem tørke helt før du putter dem i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123762.html

Previous:
Next:

bilvask