Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Kontroll av Transmission Oil i 2004 Cavalier LS

I 2004 ble den 22 år gamle Cavalier å bli litt lang i tannen og raskt nærmer seg sitt siste år. De 2004 Cavalier LS kom standard med en 140-hestekrefter, 2,4-liters firesylindret motor og en fem-trinns manuell girkasse. Chevrolet også tilbudt en valgfri firetrinns automatisk girkasse på LS trim nivå. Chevrolet sier uttrykkelig at begge sendinger er forseglet enheter uten behov for inspeksjon eller væske endringer. For de som foretrekker å sjekke det uansett Chevy uttalelser, er det tilgangspunkter for å sjekke og etterfylle girolje på begge sendingene. Du trenger
Floor jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
Ratchet
Clean trakt
Dexron-III væske
Clean, lofri klut
tommers- pund momentnøkkel
unbrakonøkkel socket satt
momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
Automatic Transmission
en

tillater bilen å kjøle helt til overføringen er ingen varmere enn romtemperatur. Start Cavaliers motoren og la den gå på tomgang i tre til fem minutter. Flytte girspaken gjennom alle girene, pause i ca tre sekunder i hvert gir. Returnere girspaken i "Park".
2

Parker bilen på et flatt underlag og sett på parkeringsbremsen. Løft fronten av Cavalier med et gulv jack og skyv bukker under bilens hjelperamme. Senk Cavalier på jack stands. Hev baksiden av Cavalier med et gulv jack og sett bukker under bakhjulsopphenget tverrbjelken. Senk bak på bilen på jack stands. Juster høyden på bukker, etter behov, slik at bilen sitter nivå.
3

Crawl under bilen og finne overføring væske inspeksjon skruen like under førersiden CV aksel.

4

Plasser et avløp pan direkte under væske inspeksjon skruen. Skru ut skruen med en skralle. Hvis væske flyter fra inspeksjonshullet, er overføring overfull, og du må la væsken renne ut i avløpet pannen til det slutter å renne. Riktig nivå for denne overføringen er rett ved foten av inspeksjonen hullet.
5 p Hvis væsken er lav, krype ut fra under bilen og dra ventilen cap fra toppen, midten av overføring. Sett en ren trakt inn i luftehullet og legge til nye Dexron-III væske i kvart-Quart intervaller ned i luftehullet til væsken begynner å løpe fra inspeksjonen hullet. Trykk på vent lokket tilbake på luftehullet på overføringen.
6

krype tilbake under bilen, tørke gjengene på inspeksjon skruen med en ren, lofri klut, deretter hånd-træ skru tilbake inn i transmisjonen. Stram skruen til 106 tommers-pounds med en tomme-pund momentnøkkel.
7

Løft fronten av cavalier fra jack stands, ved hjelp av et gulv jack, og fjern bukker. Senk fronten på Cavalier til bakken. Gjenta dette trinnet for å senke baksiden av Cavalier.
8

Ta gammel overføring væske til en lokal brukt bil væske gjenbruksstasjon for avhending. Noen auto deler butikker tar gammel girolje gratis.
Manual Transmission
9

Løft fronten på bilen med et gulv jack og skyv bukker under Cavaliers hjelperamme. Senke bilen på bukker.
10

Finn giroljenivå sjekk pluggen på overføring sak, like over serienummer klistremerke. Skyv en renne pannen under oljenivå sjekk pluggen. Fjern pluggen med en skralle og unbrakonøkkel socket.
11

Sett fingeren inn i oljenivå sjekk hull og føler for væskenivået rett ved foten av oljenivået sjekk hullet. Hvis væsken er på riktig nivå, går du direkte til trinn seks.
12

La renne pannen under Cavalier, hvis væskenivået er lavt, og heve bilen utenfor bukker. Fjern bukker og senk Cavalier til bakken. Finn overføring lokket på toppen, baksiden av overføringen og skru det. Sett en ren trakt i girkassen filler hull og legge til nye Dexron-III girolje og se etter væske å strømme fra oljenivå sjekk hullet. Når væske renner fra sjekken hull, fjerne trakten og stram lokket.
13

Hev bilen igjen og plasser i bukker. Rengjør gjengene på oljenivå sjekk pluggen med en ren, lofri klut og hånd-tråden den tilbake i sendingen. Stram pluggen til 28 fot-pounds med en momentnøkkel og unbrakonøkkel socket.
14

Løft bilen opp fra bukker, bruker et gulv jack, og fjern bukker. Senk Cavalier til bakken.
15

Ta noen gamle girolje til en lokal brukt bil væske gjenvinningsstasjon. Noen auto deler butikker ta gamle væsker gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123834.html

Previous:
Next: No

bilvask