Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Hvordan legge til en ny bil til Forsikring

Kjøpe en ny bil kan være en av de mest spennende kjøpene av livet ditt --- og kjøpe forsikring for det kan være en av de minst spennende kjøp av livet ditt. Men om du liker det eller ikke, må du forsikre bilen din, og ikke bare fordi det er ulovlig å gjøre noe annet, ingen respektabel forhandler vil snu bilen over til deg, og ingen respektabel bank eller kredittkort union vil behandle en bil lån, inntil du fremlegge bevis for forsikring på den aktuelle bilen. Heldigvis, hvis du allerede har en auto forsikring plan, er det ikke vanskelig å legge til en ny bil til den. Plus, vil den gamle planen selv midlertidig dekke din nye bil, noen ganger i opptil 30 dager. Instruksjoner
en

Forskning forsikring for bilen du er interessert i før du gjør kjøpet. Forskjellige biler hente ulike priser, og du kan være inne for en ekkel pris fottur hvis du kjøper en ny bil som forsikringsselskapene anser som "høyere risiko" enn den gamle.
2

Registrer deg for Comprehensive og kollisjon dekning på din nåværende forsikring, hvis du ikke allerede har det, før de søker finansiering for en ny bil. Banker og kreditt fagforeninger vil ikke gi deg en bil lån hvis du ikke har det. Du trenger ikke å bekymre deg for å forsikre den nye bilen hvis du ikke kan få penger til å kjøpe den i første omgang.
3

Forstå at din nåværende forsikring vil bære over til din nye bil for en begrenset periode etter kjøpet. Dette gjelder uansett om du skal bytte ut den gamle bilen med den nye eller kjøpe en ekstra bil.
4

Sjekk din forsikring for å se hvor lang tid du har før du må varsle forsikringsselskapet av den nye bil. Denne perioden kan variere, avhengig av selskapet, fra noen dager til flere uker. Din politikk vil slutte å dekke bilen hvis du unnlater å melde fra til selskapet i riktig tid.
5

Ring ditt forsikringsselskap eller besøke dem på nettet for å legge den nye bilen til forsikring. De vil lede deg gjennom trinnene, vanligvis i løpet av minutter.
6

Har din nye bil modell, lage, år og VIN nummer, samt førerkort, klar før du kontakter forsikringsselskapet selskapet om å oppdatere politikken. Å holde disse materialene for hånden vil fremskynde prosessen.
7

Varsle selskapet så snart som mulig etter kjøpet for å sikre uavbrutt dekning av din nye bil.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94164.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies