Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Manitoba Public forsikringsloven

I de canadiske provinsene British Columbia, Saskatchewan og Manitoba, kan grunnleggende bil forsikring kun kjøpes fra et aksjeselskap eid av den provinsielle regjeringen, det vil si loven. The Manitoba Public Insurance Corporation Act har vært i kraft siden 1971, sammen med en rekke støtte forskrifter. Manitoba Public Insurance (MPI) er offentlig eid selskap (en Crown aksjeselskap) som forvalter loven og gir den obligatoriske bil forsikring. Ifølge loven, kan MPI ikke bli privatisert, unntatt ved en provins-wide folkeavstemning. Manitobans vanligvis refererer til MPI, og alt relatert til det, som "Autopac." Founding prinsipper

I slutten av 1960, analysert et regjeringsoppnevnt utvalg utbredt offentlig misnøye med privateid bil forsikringsselskaper. Utvalget anbefalte at: bil forsikring virksomheten skal administreres av en enkelt etat, minst 85 prosent av pengene som samles inn som premie bli returnert til forsikringstagere erstatningsutbetalinger eller fordeler; grunnleggende dekning være obligatorisk og være universelt tilgjengelige, servicesentre være allment tilgjengelig, og regjeringen aktivt fremme trafikksikkerhet. Alle disse prinsippene ble vedtatt i Manitoba Public Insurance Corporation Act.
No-Fault Forsikring

MPI kompenserer ulykken ofre etter en svært detaljert tidsplan som gjelder kompensasjon til arten av skade eller tap av inntekt, uavhengig av hvem som var ansvarlig for ulykken. Denne no-fault metode for kompensasjon er svært omstridt: MPI hevder at den unngår unødvendig søksmål, mens mange ser det som en i utgangspunktet urettferdig system. En forsikringstaker, men kan appellere til den uavhengige Automobile Injury Compensation Appeal kommisjonen.
Hva Kritikere sier

MPI har blitt kritisert for ikke å betale noen kompensasjon for smerte eller lidelse, men alvorlig. Også MPI bare kompenserer delvis for inntektsåret tapt ved en ulykke offer, og tar heller ikke hensyn til inntekt øker han ville ha opptjent i hans post-ulykke karriere. Hvis offeret mister jobben, ville MPI ikke gi ham fordeler som visjon eller tannpleie, som han kan ha hatt i sin jobb på tidspunktet for ulykken.
Out-of-provinsen Dekning

MPI dekning er gyldig i hele Canada og USA. Men, siden den grunnleggende obligatorisk tredjeparts dekning er en ussel $ 200 000, er bilister rådes til å kjøpe ekstra dekning, også tilgjengelig via MPI, til minst $ 2.000.000 når du reiser til større kanadiske provinser og enda høyere for den amerikanske


lisensen og kjøretøyets registreringsnummer

MPI forvalter også den provinsielle sjåfører og kjøretøy Act, som betyr at, i motsetning til private forsikringsselskaper, registrerer det biler og problemstillinger sjåførers konsesjoner. Få din lisens fornyet og betale årlige premien er en sømløs ett-trinns prosess. Det er over 300 MPI agenter over Manitoba.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94181.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies