Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Hvordan Forstå Car Insurance Groups

The United Kingdom driver et komplisert system av bil forsikring grupper. Det er 20 grupper for eksisterende biler, men nye biler til markedet er gruppert i opp til 50 (som i 2010). Jo høyere gruppenummer jo mer du betaler. Forsikring grupper er satt av konsernet Rating Panel, som består av medlemmer fra foreningen britiske assurandører og Lloyds Market Association. De møtes en gang i måneden for å gjennomgå grupper og sette en sats for nye biler som kommer inn i markedet. Mye av informasjonen som brukes av panelet er levert av Motor Repair Research Centre, kjent som Thatcham. Instruksjoner
Process
en

Sjekk ut din UK bilforsikring gruppe på nettet for å hjelpe deg å forstå bilforsikring grupper. Se Resources linken til Motor Repair Research Centre (Thatcham).
2

Skriv inn et søkeord i en av boksene på høyre side av websiden for å få tilgang bilforsikring grupper i Storbritannia. Det er 10 valg: jo flere detaljer du skriver, desto mer raffinert søket vil bli. For eksempel, hvis du bare kjenner produsenten, vil du få en betydelig liste over biler som gjør det vanskeligere å forstå og finne bilen din forsikring gruppen. Men hvis du går inn på produsenten, det året den ble laget, antall dører, og drivstofftype det vil være lettere å finne din eksakte modell.
3

Klikk på "Send". Du vil umiddelbart få en liste over alle biler som samsvarer med de opplysningene du har lagt inn. Jo flere detaljer du har lagt inn i det første skjermbildet, desto kortere blir listen. Listen inneholder 14 kolonner og definerer hver bil, slik at du får en forståelse av bil forsikring grupper i Storbritannia.
4

Bla gjennom listen for å velge en bil. Hvis du ikke finner din bil klikk på "tilbake"-knappen og angi et nytt søk. Listen er basert på bil modell, år, serier, CC, drivstofftype, gearkasse, antall dører og kroppstype.
5

Sjekk kolonne 11 og 12. Disse to kolonnene fortelle deg bilforsikring gruppen. Du kan endre rekkefølgen fra høyeste til laveste ved å klikke på toppen av den aktuelle kolonnen. Dette lar deg se biler med lavest forsikring gruppen opp til det høyeste, sammen med all tilhørende informasjon, og gjør det lett å forstå bilforsikring grupper.
6

Gjenta prosessen med andre biler du kan være interessert i å få sammenligninger mellom forsikring grupper. Det vil hjelpe deg å forstå grupper og kan spare deg for penger på bilforsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94190.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies