Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

The Meaning of Unrated Driver i Car Insurance

Forsikringsselskapene bruker data fra en sjåfør rekord for å beregne risikoen når de tilbyr forsikring. De bruker denne informasjonen til å sette priser på nye retningslinjer . Hvis ingen informasjon er tilgjengelig , er sjåføren merket en ratet driver. Definisjon av en Unrated Driver

Når et forsikringsselskap refererer til en " ratet driver ", det betyr bare at sjåføren er ukjent for selskapet . Assurandøren har ingen drivende historie for den personen. Ikke klassifisert sjåførene vanligvis betale en høyere premie som forsikringsselskapet har ingen historie å bruke i sin risikoanalyse.
Teens og nye drivere

Flertallet av uklassifiserte drivere er tenåringer med enten en lærendes tillatelse eller en ny lisens. Noen usensurerte sjåførene er voksne som lærer å kjøre senere i livet . Forsikringsselskapene nesten alltid kreve en nominell driver å være på politikken også. I de fleste tilfeller er dette foreldrene til en ung sjåfør .
Erklærte Unrated Drivers
p Det er viktig å erklære eventuelle usensurerte drivere som opererer et kjøretøy til forsikringsselskap. Når en ung , ratet driveren er lagt til en politikk , vil premiene øke dramatisk . Imidlertid kan unnlate å legge ratet driver til politikken resultere i en benektet kravet dersom ratet føreren var i en ulykke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94189.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies