Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Alternative måter Car Insurance i Storbritannia

Bil forsikring i Storbritannia dekker oppkalt sjåfører i bestemte kjøretøy og kan ikke overdras. Forsikringen pris eller premie betales er avhengig av type bil, erfaring og alder på sjåfør og en historie med ulykker. Det er tre hovedklasser av forsikring som kategoriseres som bare personlig bruk, personlig og forretningsmessig bruk og kommersiell bruk. Fullt omfattende forsikring
p Dette er den dyreste forsikringen dekning, som dekker deg og eventuelle skadelidte i en ulykke. Denne type forsikring dekker deg også for ansvarsforsikring hvis du kjører en annens bil. Det er standard unntakene til dette dekselet som skader forårsaket av terrorisme, jordskjelv og kjernefysiske eksplosjoner som mest omfattende politikk har til felles. Andre unntak inkluderer egen skader som slitasje og dekkskade.
Tredjepart, brann og tyveri (TPFT) Forsikring

Denne forsikringen dekker en tredjepart for alle skader og dekker deg i tilfelle av tyveri eller brann. Bilen er ikke dekkes hvis ulykken er din feil.
Ansvarsforsikring

Denne forsikringen er den billigste tilgjengelige forsikring. Den dekker en tredjepart for skader hvis du forårsaker en ulykke og er minimum dekning du har til å ta ut ved lov å kjøre i Storbritannia. Hvis du er involvert i en ulykke som ikke er din feil, er du dekket av den andre sjåførens ansvarsforsikring. Hvis den andre sjåføren ikke er lovlig forsikret, har du rett til å kreve erstatning fra Motor selskapet Bureau.
Specialized Forsikring

Bil forsikring er en lukrativ forretning i Storbritannia. Forsikring tilbydere kapitalisere på dette og gi alternative former for forsikring som tilbyr en rekke kombinasjoner av omfattende, TPFT og ansvarsforsikring for å tiltrekke seg kunder som ønsker forsikring som dekker deres spesifikke behov. Dekning designet spesielt for unge førere og kvinne drivere er noen av de populære alternativer til de dyrere generelle omfattende forsikring pakker tilgjengelig.
Pay As You Go (PAYG) Forsikring

Hvis du ikke bruker bilen ofte, er denne type forsikring som passer for deg. Det er en omfattende dekning som du kun betaler for når du bruker den. Det fungerer ved å montere bilen med en Global Positioning System (GPS), som måler avstanden du reiser hver måned. En kostnad er beregnet som er avhengig av avstand, er klassen av veien og når på dagen du har reist, og en månedlig regning sendt til deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94168.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies