Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Automotive Appraisal Trening

Automotive avgrensningsbrønn trening lærer studenten å beregne den virkelige verdien av en bil for forsikring formål, økonomiske forhold, gave krav, og videresalg formål. Mest trente automotive takstmenn er ansatt av bil selskaper eller auto forsikringsselskaper å beregne verdien av et kjøretøy. Forutsetninger for å bli en Automotive Appraiser

For å melde deg på dette treningsprogrammet, er en high school diplom eller tilsvarende nødvendig. Men selskaper foretrekker søkere med en høyskole utdanning og /eller forsikring bransjeerfaring. En takstmann krever også gyldig førerkort. Som takstmenn arbeide med fordringshavere og forsikring fagfolk, gode mellommenneskelige ferdigheter er nødvendig.
Professional Training ved National Appraisal Institute

The National Appraisal Institute lærer elevene å bli profesjonelle takstmenn. Organisasjonen gir en omfattende 48-timers kurs over tre måneder. Studentene blir utsatt for faktiske skadede biler. En systematisk instruksjonsvideo og praktisk trening omrisset er fulgt. Den skolepenger for kurset er $ 4800 per november 2010.
On-the-job training

Training for de fleste automotive avgrensningsbrønner entry-level stillinger er på jobb under veiledning av en erfaren takstmann. Praksisperioden gir takstmann erfaring i alle typer biler, inkludert klassiske, kommersielle og antikke biler, og kan vare et par måneder før trainee er trent nok til å gjøre enkelte revisjoner. Etterutdanning er anbefalt etter fullført opplæring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94209.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies