Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Bilforsikring lover i New Hampshire

New Hampshire ikke har en lov som krever bileiere å ha bilforsikring. Lovene er på plass for å beskytte kundene, sette minimum beløp for de som kjøper forsikring og for kansellering av politikk. Beskytter også forsikret bileiere når de er involvert i en ulykke med en uforsikret bilist. Minimumskrav

Selv om loven ikke krever bilforsikring, lover gjør mandat et minimumsbeløp for de som gjør kjøpet dekning. Minste ansvar dekning er $ 25.000 for skader påført av en person og $ 50 000 for to eller flere personer som i 2010. Den materielle skader minimum er $ 25.000. Du må også kjøpe medisinsk betaling dekning på minst $ 1000 og uforsikrede bilist, som må være det samme beløpet som din ansvarsforsikring.
Definisjoner

ansvar Bilforsikring betaler medisinske regninger og skader på andre kjøretøy, men ikke din medisinske kostnader og reparasjoner. Å ha dekning for bilen din er det nødvendig å kjøpe omfattende og kollisjon forsikring. Medisinsk betaling dekning vil betale dine medisinske regninger sammen med passasjerene etter en ulykke. Når en person som ikke har forsikring fører en ulykke, vil uforsikrede bilist betale medisinske regninger for deg og dine passasjerer.
Insurance Company

Ved lov, selskaper som selger bilforsikring er pålagt å ha en lisens gjennom New Hampshire Insurance Department. For å få en lisens, må selskapet dekke spesifikke økonomiske og bakgrunn krav. The New Hampshire Department of Forsikring advarer forbrukerne at ikke alle nasjonale og Internett basen forsikringsselskaper er lisensiert til å gi Bilforsikring i New Hampshire. Premie belastet av et forsikringsselskap må også overholde loven.
Avbestilling

Under New Hampshire lov kan en forsikret person ikke har kansellert etter at den har vært i bevirke i 60 dager, unntatt i spesielle situasjoner. En forsikringstaker kan ha den politikken kansellert når premiene ikke er betalt. Forsikringsselskapet plikter å sende en 10-dagers varsel som forteller den forsikrede at deres politikk blir avlyst på grunn av manglende betaling. En politikk kan avbrytes når du ber om det, eller hvis du unnlater å signere et bosted skjema.
Usikrede

En uforsikrede person på-feil i en bilulykke kan være pålagt å betale kontant som er lik kostnadene ved ulykken. The New Hampshire Department of Motor Vehicles (DMV) vil kreve at du kjøper forsikring for å møte DMVs økonomisk ansvar krav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94160.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies