Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Hva er Primary & Secondary Driver Forsikring?

Kjøpe forsikring kan være kan være vanskelig, så det er viktig å vite nøyaktig hva alt betyr for å ta den beste beslutningen. Når du kjøper en automatisk forsikring, folk har muligheten til å sette en sekundær driver på deres forsikring. Begrepet "sekundær forsikring" finnes ikke, men refererer det til dekning en sekundær driver mottar. Bilforsikring
p Det er alle typer auto forsikringsselskaper så er det noen ting folk bør huske på med hensyn til hva som er best for deres familier. Første er hvor mange mennesker bor i huset. Det kan ikke være flere registrerte sjåfører enn det er primære forsikring holdere i huset. Dette betyr at alle andre som har en lisens kan betraktes som en primær forsikring holderen.
Primær

dekning mellom primære og sekundære sjåfører endres ikke. Så, grunnen til at folk i utgangspunktet velge seg å være den primære driveren er fordi dette er den personen som kjøring posten, kreditt, og gjør av bilen er tatt hensyn til. Dette bør også være den personen som kjører bilen oftest.
Sekundær

En person som er oppført som en sekundær Føreren får de samme fordelene som personen som er oppført som primære. Selv om en person ikke kjøre bilen ofte, er det viktig å liste den personen som en sekundær sjåfør fordi hvis han kommer i en ulykke og er ikke oppført på forsikring, vil forsikringsselskapet ikke dekke ulykken. For eksempel, hvis John og Jane har en bil som John stasjoner for å jobbe, men Jane tidvis bruker for å gå til butikken, så hun bør være oppført på politikken selv om hun sjelden bruker den.
Eie To biler

Når et par eller en husholdning eier to biler, kan samme person ikke være oppført som den primære driveren for begge bilene. Hvis begge mennesker er registrert drivere en person er oppført som primært på en bil og sekundært på den andre. Vice er versa sant for den andre partneren. På denne måten både mennesker er på både politikk bør noe skje.
Rate Determinacy

grunnen til at folk velger å liste folk som sekundære drivere snarere enn å ha sin egen politikk er fordi liste en annen person som en primær driver vil koste mye mer enn bare å legge en annen driver. Hvis en sjåfør har en dårlig plate eller en tenåring, vil dette drive opp forsikring priser. Dette er en viktig ting å tenke på hvis det bare er en bil fordi sjåføren med bedre rekord og kreditt vil motta lavere priser i posten av sekundære sjåfører er ikke tatt inn mye hensyn.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94157.html

Previous: No
Next:

Car Insurance Companies