Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Kan du forsikre en britisk-registrert bil i Frankrike?

På første øyekast kan du tror det er umulig å sikre en britisk registrert bil i Frankrike. Men det finnes måter å la deg kjøre bilen fullt forsikret, fortsatt bruker den britiske registrering, for et opphold eller permanent. Du må ha forsikring

Du må ha minst ansvarsforsikring til å kjøre bil i Frankrike, akkurat som andre steder. Det er et juridisk krav og kjøring uten forsikring kan bli svært dyrt hvis du bli involvert i en ulykke.
Kjøring til Frankrike

Turister og besøkende kan ta en britisk- registrert bil til Frankrike for ferier og korte opphold uten problem. Under europeiske forskrifter, strekker den britiske forsikringsdekning til Frankrike i løpet av denne perioden. Hvor lenge fristen varer er svært vag, fordi myndighetene ikke egentlig vet når bilen faktisk krysset grensen.
Holde bilen i Frankrike

henhold til fransk lov, hvis eieren av bilen er bosatt i Frankrike, må han omregistrere bilen sin med franske bilskilt etter en avdragsfri periode på tre måneder. Igjen, myndighetene faktisk ikke vet når bilen kom til landet, men politiet kan godt merke hvis en utenlandsk kjøretøy forblir lenge i ett nabolag.
Midlertidig Forsikring

franske selskaper vil forsikre bilen bare for noen få dager, lenge nok til å forsøke formaliteter for å endre registreringen.
en løsning
p Hvis eieren av bilen ikke bor i Frankrike, er det ikke nødvendig å re-registrere den med franske bilskilt. Så du kan ha bilen registrert som eies av en venn eller et familiemedlem, eller til et selskap i Storbritannia, som tar ut britisk forsikring og deretter "lån" bilen for deg. Selvfølgelig navnet ditt må være på forsikring som en ekstra sjåfør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94161.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies