Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Hvordan avbestille en geico Auto personvern

geico, en forkortelse for statsansatte Insurance Company, begynte som en forsikring carrier rettet mot militære medlemmer og amerikanske statsansatte. Med hovedkontor i Chevy Chase, Maryland, tjener selskapet nå den generelle befolkningen og er en av de beste Bilforsikring bærere. Det gir også eiendom dekning og diverse forsikringer for identitetstyveri, livsforsikring og utenlandske beskyttelse, blant andre. GEICO auto forsikringer dekker en seks-måneders periode, og fornyes automatisk. Kunder som ønsker å avbestille deres politikk må ringe et gratisnummer, som er åpen 24 timer, syv dager i uken. Instruksjoner
en

Kontroller at du har en alternativ plan på plass før avbryter geico. Hvis dette innebærer en annen forsikring carrier, sørge for at det ikke vil være en dekning lapse mellom politikk.
2

Samle dine forsikring papirene sammen, inkludert din geico policy nummer.

3

Ring 1-866-915-1172, antall på geico som håndterer forsikring kanselleringer.
4

Gi kundebehandler den forespurte informasjonen, som vil omfatte din politikk nummer og navn, og muligens din fødselsdato og de fire siste sifrene i ditt personnummer.
5

Forklar at du avbryter din politikk og navn en sluttdato for dekningen. Spør representant til verbalt bekrefte datoen for dekning kansellering. Spør hvis du er grunn en refusjon for ubrukte delen av politikken som du forhåndsbetalt for, og bekrefte hvordan du vil motta denne refusjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94215.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies