Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Hvordan sikre en Kit Car i Massachusetts

Kit biler er en fin måte for amatører å bygge bilen av sine drømmer uten å bryte banken ved å kjøpe en original bil av perioden. Men, siden kit biler er fortsatt fullt funksjonelle biler som kan kjøres på veien, er de pålagt å ha forsikring før du tar dem for et spill. Hvis du bor i delstaten Massachusetts, må du finne enten en lokal eller nasjonal forsikring leverandør for kit biler som vil forsikre innenfor staten. Instruksjoner
en

Få en vurdering for din bil. Fordi du har bygget denne bilen fra grunnen av, må du få en ekspert til å sertifisere verdien i å skrive. Han vil ta hensyn til tilstanden på bilen, samt noen spesielle komponenter eller deler som du har lagt til kjøretøyet. Pass på å bruke en lokal takstmann fra Massachusetts som verdiene av biler variere noe i hele landet basert på postnummer.
2

Kontakt et forsikringsselskap som spesialiserer seg på kit biler og hobby elementer. Begge selskapene Hagerty og amerikanske Collectors spesialister på forsikring for collectible og kit biler. De gir forsikring landsdekkende. Dessuten vil Liberty Mutual, som ligger i Massachusetts, gi kit bil forsikring i tillegg.
3

kjøpe en forsikringspolise. Ved hjelp av den oppfatningen, forsikre bilen for verdien samt minimum kollisjon krav i henhold til Massachusetts statlig lovgivning. Personskade har et minimum av $ 20 000 per person og $ 40000 per ulykke, mens personskade på minst $ 8000 må gjennomføres. Skade på eiendom dekning på minst $ 5000 må også dekkes. Du kan kjøpe politikk godt over disse kravene, og disse er de minimumskrav
4

betale premien.. Mange forsikringsselskaper gir forsikringstakere å betale årlig, bi-årlig, eller på en fem av seks måneders syklus der forsikringstaker hopper en måned hver fem. Velg den planen som er mest fornuftig for din livsstil. Når premien er betalt, kan du kontakte statens Department of Motor Vehicles å sette opp en inspeksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94198.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies