Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Hvordan bruke din AAA Auto Insurance å få Dynamiske tilbud

AAA forsikring gi medlemmer de to-fold fordel for bil dekning og beredskap veihjelp. Men du kan ikke være klar over det faktum at AAA medlemmer er også i stand til å spare penger, ved å handle med AAA rabatt tjenesteleverandører. Detaljhandel klesbutikker, leiebil byråer, automotive service sentre, hoteller, museer, restauranter, fornøyelsesparker og kinoer finnes flere typer virksomheter som inngår i AAA rabatt leverandøren program. Rabatten kjempebra varierer fra 10 til 30 prosent. Du trenger:
Automobile Club Member Savings Guide
AAA Tour Book of E-post-konto eller i-Phone
AAA medlemskort, Bilde identifikasjon
Vis flere instruksjoner
1 Lag en liste over steder hvor du regelmessig bruker penger.

Vurder dine nåværende forbruksvaner, tenker spesifikt om hvilken type bedrifter du ofte nedlatende. For eksempel favoritt restauranter, butikker, hoteller, kinoer, fornøyelsesparker og museer. Lag en fysisk eller mental liste over disse etablissementene. Også steder der du alltid har ønsket å handle, men tidligere trodde du ikke hadde råd.
2 Sammenlign liste med AAA database over leverandører.

Bruk "AAA TourBook" for staten, en "AAA medlem Savings Guide" eller besøke AAA.com /rabatter, for å fastslå om noen etablissementer du hyppige, er dagens AAA rabatt leverandører. Se etter de spesifikke navnene på butikker, hoteller, restauranter, kino og fornøyelsesparker plassert på listen din, for å finne ditt potensial for å spare penger, på eventuelle fremtidige kjøp.
Tre Registrer deg for rabatt varsler og informasjon.

Abonner på e-postvarsling, på AAA.com /rabatter. E-post varsler vil gi informasjon om aktuelle muligheter for besparelser med rabatt tilbydere i ditt spesifikke område. Eller hvis du har en iPhone, og foretrekker det, kan du laste ned et gratis program fra nettsiden, som vil sende den samme informasjonen direkte til iPhone.
4 Go shopping, og nyt din sparing!

Go shopping på en forhandler som du bekreftet fra forskning, som et AAA-rabatt leverandør. Ta ditt medlemskort og nåværende tilstand utstedt legitimasjon med deg. På tidspunktet for kjøpet, informere den enkelte håndterer salg at du er en AAA-medlem, og ønsker å få et medlem rabatt for kjøpet. Kassereren vil be om ditt medlemskort og legitimasjon. Kontroller at du fikk den riktige medlem rabatt, på din kvittering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94197.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies