Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Auto Motor Club Sammenligninger

Auto motor klubber er organisasjoner som enkeltpersoner kan delta for en årlig avgift. Medlemmene er generelt gitt et medlemskort og fordeler, alt fra veihjelp å reise rabatter. Noen forsikringsselskaper tilbyr motor klubbmedlemskap for en egen avgift, slik at medlemmene lettere for å ha sin forsikring og auto klubb medlemskap gjennom samme selskap. Auto motor klubber tilbyr fred i sinnet, deres medlemmer vet at hjelpen vil være tilgjengelig når de trenger bistand knyttet til sine biler. AAA

tidligere kjent som American Automobile Association, er AAA en de bedre kjente motor klubber. Offisielt dannet i 1902, ble AAA opprinnelig startet for å drive lobbyvirksomhet for fører og passasjer rettigheter. Klubben har mer enn 50 millioner medlemmer, som i 2010, og har i stor grad utvidet sitt medlemskap tilbud. AAA motor klubb tilbyr veihjelp og gratis tauing til nærmeste bensinstasjon, eller noe annet sted innen fem miles. Medlemmer får rabatter på enkelte hoteller, restauranter, leiebil byråer og butikker. Tilgang gis til AAA reisebyrå sammen med sine gratis kart og tour boken guider. AAA tilbyr også livsforsikring samt forsikring for biler, boliger og hytter, vannscooter og bobiler.

AAA nasjonale hovedkvarter

1000 AAA Drive

Heathrow, FL 32746

800-222-6424

aaa.com
Allstate Motor Club

Allstate Motor Club ble etablert i 1961 og raskt ble den første nasjonale motor klubb å tilby overlegen veikanten fordeler, for eksempel tauing refusjon, tyveri belønning og dødsulykker forsikring. Medlemmer har tilgang til veihjelp og gratis tauing tilbake til tjenesteleverandøren eller til et annet sted opp til fordel grensen. Fordelen grense for sleping varierer fra $ 50 under Road Security Plan til $ 250 under Platinum Elite Plan. Allstate tilbyr belønning for kjøretøy tyveri vitner og hit-and-run vitner. Leiebil og hotell rabatter tilbys, samt Allstate egen online booking tjeneste som hjelper medlemmene spare på flyreiser. Allstate Motor Club er tilknyttet Allstate Insurance Agency, som tilbyr forsikring for biler, boliger, leietakere, båter, bobiler, bobil og bedrifter.

Allstate Motor Club &

PO Box 3094

Arlington Heights, 60006-3094 IL

800-998-8697

allstatemotorclub.com
Paragon Motor Club

fokus på grunnleggende, kvalitet service, ble Paragon Motor Club skapt for kunder som foretrekker en enkel og rimelig auto klubb alternativ. Paragon inkluderer ikke en masse ekstra funksjoner. I stedet tilbyr det progressive nivåer av beredskap veikanten tjeneste og utgifter beskyttelse til priser designet for en rekke budsjetter. Dens veihjelp og vei fare medlemskap kan kjøpes for biler, motorsykler, RVs og reise trailere. Den maksimale tauing grensen er 15 miles på Classic plan og 100 miles på Advantage plan. Det tilbyr også tre forskjellige nivåer av utvidet auto garanti kontrakter for biler, lastebiler og SUVer.

Paragon Motor Club &

PO Box 162526

Austin, 78716 TX

866-247-3728

paragonmotorclub.com
GM Motor Club

GM Motor Club tilbyr en no-strings-attached tilnærming til auto klubber. Det er ingen skjulte kostnader eller out-of-pocket utgifter, og GM har ingen kjørelengde eller dollar grense på slep. En annen fordel er at det er ingen fast grense på service samtaler medlemmer kan gjøre. GM Motor Club tilbyr krisehjelp bekostning dekning for medlemmer som er involvert i ulykker mer enn 100 miles away from home. Gratis kart og tilpassede turplanlegging pakker er tilgjengelige, i tillegg til besparelser på mer enn 65.000 kjøpmenn. Eie en GM bil er ikke nødvendig å bli medlem.

GM Motor Club &

PO Box 66937

St. Louis, 63166 MO

800-997-6651

gmmotorclub.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94206.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies