Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Hvordan Rapporter Usikrede Cars

Hvis du nylig har hatt en ulykke med en person hvis bilen var uforsikret, kan politiet som kom til åstedet for ulykken ha billett uforsikrede driver hvis staten krever at alle sjåfører til å ha bilforsikring. USA skiller seg i forsikringsbehov. Hvis du vet om noen som er i ferd med å kjøre uten forsikring i en tilstand som krever bilforsikring, kan du ringe statens lisensiering avdeling for å rapportere ham . Instruksjoner
en

Samle så mye informasjon som mulig om uforsikret driver . Ha henne lisens plate nummer, adresse og navn , hvis mulig. Motorvognen avdelingen kan identifisere en driver av plater utgitt og ikke returnert når forsikringen opphører .
2

Ring din tilstand motorkjøretøy avdeling . Hvis du ikke har telefonnummeret , gå til staten hjemmeside for å finne den. Noen stater bruker egne avdelinger som håndterer uforsikrede sjåfører , men motorkjøretøy avdeling kan gi deg korrekt kontaktinformasjon , ifølge Car Insurance nettside.
3

Ring og bruke instruksjonene for å overføre til lisensiering avdelingen. Når du er tilkoblet , forklare at du vil rapportere en uforsikret driver og gi representanten med all informasjonen du har.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94205.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies