Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Car Insurance tips og triks

Forsikring er obligatorisk i alle stater, men likevel grundig inn flere alternativer og hva som kan spare deg for penger kan vise seg vanskelig. Forsikringsselskaper, enten du går gjennom en agent eller megler, kan ha svært ulik politikk på plass. De fleste selskaper vil tilby en rekke rabatter (hvis du er kvalifisert) for å kjøpe din politikk. Sjekk prisene ofte eller ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å finne ut om noen av de følgende rabatter gjelder for deg. Multi-policy Rabatter

De fleste forsikringsselskaper tilbyr rabatter hvis du forsikre alle dine politikk med samme selskap. Huseiere, leietakere, bil, liv, helse, motorsykkel eller båt forsikringer kan garantere deg en attraktiv rabatt. Hvis du mottar sitater for bilforsikring, spør hva multi-policy rabatter gjelder for det konkrete selskapet og finne ut om overføring av politikk vil du spare mer penger. Sørg for å gjennomgå dagens politikk på forhånd for å sikre at politikken overføringen er verdt.
Livssituasjoner

Forsikringsselskapene vurdere risikofaktorer på flere måter. Mange forsikringsselskaper tilbyr rabatter for gifte personer, hjem eierskap eller høyskoleutdannelse. Hvis du er ute etter sitater eller har en policy i kraft - spør om noen av disse rabatter gjelder for deg. Der du bor har også en stor effekt på prisen du betaler. Du kan ikke ønsker å flytte bare for å få en bedre rente, men du kan se en prisreduksjon hvis du gjør.
Personlig informasjon

Alle stater er annerledes når det kommer til politikk prising. Noen stater bruker kreditt score for å bestemme risikofaktor. I slike stater, ta vare på kreditt, og sikre at du gjennomgå og korrigere feil kan føre en politikk rabatt. Noen stater har en lisens punkt-reduksjon eller en politikk rabatt for gjennomføring av en defensiv driver kurs. Sjekk med en lokal forsikring leverandøren for å finne ut om du kan dra nytte av disse alternativene. Selvfølgelig vil poeng på lisens eller en på-feil ulykke historie ikke spare penger. Hvis du er ticketed for promillekjøring, vil du møte en stor økning i priser
informasjon om bilen

Fast sportsbiler er morsomt og dyrt -. Når det gjelder til forsikring. Forsikringsselskaper favorisere mindre profilerte biler. (Referanse 1) Moderne sikkerhet teknologi vil også garanterer deg en rabatt. Funksjoner som flere kollisjonsputer, ABS (blokkeringsfrie bremser), passive og aktive alarmsystemer og et kjøretøy-lokalisering enhet som OnStar vil rabatt politikken. Selv om du ikke kan handle ut av din nåværende bil på det nåværende tidspunkt, kan du være sikker på at din neste bil har disse pengene lagring sikkerhetsfunksjoner.
Kjøreavstand

Hvor langt du kjører bilen en uke påvirker politikken prising. Ikke gjett din kjørelengde, være nøyaktig. Hvis du har en policy på plass og pendle har gått ned, sørg for å fortelle din forsikring leverandøren. Du betaler mindre for bilen din hvis du bruker det for glede i stedet for forretninger eller personlige bruk. Hvis du forsikre flere biler, kan det være lurt å revurdere hvilken du kjører i jobb, personlig eller nytelse bruk. Spør din leverandør som er billigere og tildele bilen deretter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94182.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies