Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Car Insurance Etter en DUI

En kostnad på kjøring under påvirkning kan skape kaos på førerens personlige, næringsliv og økonomisk levebrød. Selv om effekten av bøter, fengsel og førerkort suspensjoner er bare midlertidig, kan virkningen av en DUI på bilforsikring påvirke en lovbryter i mange år. Implikasjonen
p Hvis en kjøring posten inneholder en DUI overbevisning, at sjåføren er klassifisert av forsikringsselskaper som høy-risiko. Høy risiko drivere betale høyere forsikring priser, og de vanligvis ikke kvalifiserer for sikker-driver rabatter. Noen forsikringsselskaper vil ikke forsikre DUI lovbrytere, eller de kan avbryte en foretrukket politikk etter en overbevisning
Time Frame

Forsikringsselskapene vanligvis vurdere kjøring poster ved to anledninger.: oppstarten av en ny politikk, og hvert tredje år for eksisterende politikk. Hvis overbevisning skjer etter selskapets treårige gjennomgang av motorkjøretøy poster og i en tilstand som ikke krever SR-22 filing, vil forsikringsselskapet ikke være klar over den overbevisning til sin neste gjennomgang av kjøring poster, med mindre varslet av lovbruddet ved den forsikrede. På grunn av dette gapet i kjøring plateanmeldelser, noen DUI lovbrytere slippe gjennom nåløyet og deres priser er ikke økt. Men for de fleste lovbrytere, kan en DUI resultere i økte priser til overbevisning faller utenfor den drivende historien at forsikringsselskapene ser på for politikken premie, mellom tre og fem år.

Andre Konsekvenser

De fleste stater krever drivere dømt for en DUI å inngi en SR-22 skjema med avdelingen av motorvogner. Dette skjemaet er nødvendig bevis på økonomisk ansvar, og forsikringsselskapene må gi form til instituttet

lenge en SR-22 er nødvendig avhenger av staten der DUI fant sted;. Det kan variere fra en til fem år. I tillegg til de økte styringsrenter, de fleste forsikringsselskaper belaste en ekstra avgift for filing av SR-22.
Potential
p Hvis en DUI kostnader er redusert til hensynsløs kjøring , er virkningen på forsikring priser vil ikke være så dyp. Dette gebyret reduksjon krever ofte hjelp av en advokat, som vil bety flere kostnader med ingen garanti på utfallet.
P Hvis dui forekomst inkludert en ulykke og /eller bevegelige brudd, vil disse faktorene også tas hensyn til ved fastsettelse av renteøkning. Flere lovbrudd i en kort periode vanligvis resultere i lisens suspensjon eller tilbakekalling på grunn av antall lisenser poeng akkumulert.
Warning

Innhenting ny forsikring etter en DUI overbevisning er ofte mer utfordrende enn å akseptere den renteøkningen pålagt av en gjeldende forsikring leverandøren. Dårlig kreditt og en forfalle i dekning på grunn av en beslaglagt bil eller lisens suspensjon vil legge opp til svært høye priser. Personer dømt for fyllekjøring ofte har bedre hell å jobbe med et selvstendig forsikringsselskap, eller med en som spesialiserer seg på høy-risiko drivere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94177.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies