Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Det Været i Fjords

Fjords dannes naturlig når breene trakk seg tilbake og sjøvann oversvømmet dalene. Vest-Norge, med størst antall fjordene i verden, er kjent som "Fjord Norge". Fjordene er funnet i andre områder av Norge så vel, selv i hovedstaden, Oslo, har sin egen. Winter

Fjord Norge har et varmere klima enn andre områder av landet. Winters tendens til å være mild og fuktig på grunn av Golfstrømmen. November starter vintermånedene, i den vestlige partiet i landet, er dette tiden for de tyngste nedbør. Selv om turister pleier å besøke i løpet av sommeren, er vinteren i fjellet en skiløper paradis.
Spring
Spring i Fjord Norge betyr blomstrende trær og intense, fantastiske farger.

Spring begynner tidligere i Øst-Norge enn i Fjord Norge. Hardangerfjorden, i hjertet av Fjord Norge, er berømt for sine blomstrende frukttrær i mai. En stor produsent av epler, pærer, kirsebær, plommer og bær, er Hardangerfjorden kjent som "Orchard av Norge."
Sommer

Sommer i Fjord Norge er litt kjøligere enn i Øst-Norge. Dette er sesongen da Vest-Norge ser det høyeste antall turister. Toppen av sommeren er fra juni til begynnelsen av august. Dagene er solfylte, lange og lyse, og temperaturen nå 77 F. Været er perfekt for sommerski.
Høst

september markerer starten på høsten i Fjord Norge . Landskapet er gyllen og lyse, og røde bær klynger henge fra nakne greiner. Fordi dette er tid for innhøsting, epler, pærer og plommer er tilgjengelig i overflod.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94203.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies