Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Hvordan Sammenlign Car Insurance for små drivere

tenåringsbarn, unge sjåfører er en bekymring for foreldrene. Ifølge Edmunds, er 16-år gamle driverne involvert i seks ganger flere ulykker enn eldre førere. En del av problemet er uerfarenhet og en del er uansvarlig kjøring. Som et resultat av statistisk informasjon, forsikringspremier for tenåringsbarn og unge sjåfører er høy. Sammenligning forsikring kan redusere potensielle kostnadene. Instruksjoner
en

titt på rabatter til unge sjåfører. Rabatter inkluderer ofte senket premie for gode karakterer på skolen og tar driving kurs. Hver forsikringsselskap er forskjellig og noen forsikringsselskaper vil ha massevis av rabatter for unge sjåfører, mens andre tilbyr svært få unge driver rabatter.
2

tak i og sammenligne oppgitte priser. Be om anbud enten gjennom bilforsikring nettside eller over telefon. Inkludere all informasjonen, inkludert sjåførens alder, type bil og rabatt informasjon som karakterer på skolen. Bedrifter gir ofte sitater i løpet av få minutter av din forespørsel.
3

Se på dekning tilgjengelig for kostnadene. Minimum dekning, eller ansvarsforsikring, er nok til å oppfylle lovens krav, men foreldre kan føle seg ukomfortabel med minimum forsikring som dekker ikke tenåringens utgifter i en ulykke. Sammenlign dekning tilgjengelig for forskjellige prisklasser og forskjellige fradragsberettigede beløp.
4

titt på den alder hvor selskapet senker premiene. Den vanlige alder er rundt 25 år gammel, men forsikringsselskapene ofte gi lavere forsikringspremier til kvinner i yngre aldersgrupper fordi statistikken viser at de får færre ulykker enn mannlige sjåfører.
5

kjøpe forsikring som er mest rimelig og fortsatt har alle de nødvendige dekning. Unngå forsikring som er dyrt og har svært få tilgjengelige rabatter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94186.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies