Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Hvordan Sammenlign CTP Grønne Slips

Obligatorisk tredjepart (CTP) forsikring er obligatorisk for alle førere i Australia, bortsett fra de som kjører biler som eies av Commonwealth of Australia, som de opererer under en egen ordning med landet. Som med bilforsikring i de fleste land, er det spesifikke minimumskrav dekning kreves. Men det finnes også alternativer som beskytter sjåfører utover minimum, bør de kreve det i tilfelle en ulykke. CTP dekning minimumskrav beskytte sjåførene ansvarlig for en ulykke mot krav og skader. Instruksjoner
en

bestemme nivået av dekningen ønsket. Igjen, det er landets mandat minimumskrav for forsikring som vil beskytte at-feil drivere. Men flere forsikringsselskaper tilbyr ekstra beskyttelse til på-feil driver i tilfelle en ulykke.
2

velge at-feil driver dekning krever nøye gjennomgang av de politiske detaljer. Hver av de forsikringsselskapene som tilbyr denne viktige dekning er restriksjoner som bør nevnes før kjøp. Eksempler på disse unntakene er grenser for hvilke typer skader forsikret og beløpene betalt for dekket skader.
3

Ta note av nylige endringer i politikken ordgyteri, særlig når det gjelder å lagt på- feil driver dekning. Av de fem selskapene i dag tilbyr denne type politikk, har en (Allianz) ikke endret sin politikk for å reflektere lovendringen som fant sted 1. april 2010, som ga opp til $ 5000 for at-feil drivere for tapt lønn, etc. Alle at-feil forsikringer tidligere hadde inneholdt ordgyteri oppheve dekning hvis at-feil driver mottatt noen kompensasjon. Gio, NRMA, QBE og Zürich forsikringsselskaper har oppdatert sine på-feil driver politikk for å gjenspeile endringen, og ikke gi ytterligere fordeler til dem de forsikre.
4

Forskjeller blant CTP dekning er begrenset til prisen , den enkle å kjøpe den grønne slip og nevnte at-feil dekning alternativer. Forsker på hvert selskap som det er relatert til disse viktige områdene kan spare tid og problemer i fremtiden. Dessuten kan det være verdt å vurdere en av de selskapene som tilbyr at-feil dekning selv om du velger å ikke melde deg på det nå. Skulle behovene endre seg i fremtiden, kan du finne det mer effektivt å legge dekningen med en eksisterende selskapet enn å starte prosessen på nytt med et nytt selskap.
5

gjennomgang ressursen nedenfor for en relativt rask og enkel sammenligning verktøy for CTP grønne slip dekning. Enten du velger at-feil dekning eller ikke, tilbyr nettstedet alternativer for politikk både med eller uten dette tillegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94213.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies