Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Hva er forskjellen mellom SR22 og Automobile Liability?

Hvis en driver fanget kjører uten forsikring vil de bli pålagt å innlevere en SR-22. De fleste stater vil kreve en SR-22 for å være på plass i tre år på rad. Forskjellen mellom en SR-22 and Liability Insurance

SR-22 er ikke en type forsikring. En SR-22 er en form forsikringsselskapet må sende med staten som viser bevis på økonomisk ansvar i forhold til de statlige minstekrav for forsikring lover.
Definisjon av en SR-22

De fleste stater har krav til minimum av forsikring sjåførene må bære. Hvis en driver fanget kjører uten forsikring, vil deres lisens suspenderes inntil de får forsikring. Når de gjør det, må forsikringsselskapet sende inn en SR-22 skjema med staten viser føreren er nå i samsvar med forsikring lover.
Liability Insurance

Ansvarsforsikring gir dekning for den medisinske regninger til en person du kan skade som følge av en ulykke som anses din feil. Det gir også dekning for skade på eiendom bør du kjøre inn i en bygning, hus eller annen eiendom. Ansvar dekker ikke noen av skadene på kjøretøyet ditt eller dine medisinske regninger.
Tilbakekall av SR-22
p Det er bare to stater som i dag ikke har forsikring krav. Det er viktig å forstå kravene til staten. Filing en SR-22 kan bli kostbart. Hvis en sjåfør lar sin forsikring forfalle forsikringsselskapet må tilbakekalle SR-22 og varsle staten. Hvis dette skjer, normalt staten vil suspendere lisensen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94202.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies