Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Hva er tildelt risiko?

Assigned risiko gjelder som regel for en person eller et selskap som ikke kan sikre forsikring gjennom konvensjonelle midler. Slike personer eller selskaper er behørig kategorisert og plassert på en liste over personer eller enheter som store forsikringsselskaper er forpliktet til å dekke, som fastsatt av amerikanske delstaten lov. Formål
Assigned risikopolicyer gi beskyttelse til alle førere.

Grunnen tildelt risiko bassenger finnes for å sikre at alle har muligheten til å ha forsikring dersom de ønsker det. Leaving drivere eller arbeidstakere uforsikrede anses ved lov å være en mindre gunstig alternativ enn å tvinge forsikringsselskapene til å absorbere skaden slik at flere personer kan ha tilgang til forsikring.
Typer
Assigned risiko politikk vanligvis forholder seg til bilforsikring.

Assigned risiko er et begrep som vanligvis brukes i bilindustrien for å referere til sjåfører som er ansett som en høy risiko i forsikringsvilkårene på grunn av gjentatte krasjer, mange trafikk børstelegrafer eller generelle bilkjøring lovbrudd. Hvis en sjåførens forsikring søknaden er avvist flere ganger, kan han be om å bli plassert i den tildelte risiko basseng som observert på Cars Direkte nettside. Regjeringen slår fast at hver lisensiert forsikring Selskapet deltar i den tildelte risiko ordningen. Ordningene er også kjent som felles underwriting fasiliteter.

Cost
Assigned risikopolicyer kan være betydelig høyere enn tradisjonell forsikring.

Kostnaden for tildelte risiko er vanligvis vesentlig høyere enn for vanlig forsikring. Dette er for å ta høyde for forsikringsselskapet som blir tvunget til å ta på seg en høy risiko driver. Bekostning av tildelt risiko forsikring er også designet for å avskrekke uforsiktige bilister fra å pådra seg flere ulykker som de betaler straffen i høye premieinnbetalinger.
Arbeidstaker fordeler
Assigned risikoforsikringer er avgjørende til arbeidstakere med farlige jobber.

Et selskap med et høyt antall tidligere krav eller en som engasjerer sine ansatte i høyrisiko-aktiviteter blir ofte avvist av forsikringsselskapene. Arbeiderens kompensasjon er vanligvis nødvendig i de fleste områder for å sikre fortsatt beskyttelse av arbeidstakere. Tildelte risiko bassenger sikrer slike selskaper kan forsikre sine ansatte mot ulykker eller redundans, som angitt på Jurister forordning Authority nettsted. De vil betale mye høyere priser for å sikre forsikring like uforsiktige bilister gjør.
Problemer
Assigned risikopolicyer ikke kan beskytte arbeidstakere som reiser off-site.

Et vanlig problem med tildelte risikorammer er at de noen ganger bare gi dekning for den aktuelle staten der politikken ble kjøpt. Dette kan føre til selskaper store problemer hvis deres arbeidstakere er pålagt å reise til forskjellige stater i utførelsen av sine oppgaver. Påstander kan ikke lenger være dekket i det besøkte tilstand som resulterer i omtvistede krav. Andeler av tildelte risiko bevilgninger også variere betydelig fra stat til stat. Forsikringsselskapene i noen stater er pålagt å dekke en langt høyere andel av tildelte risiko som andel av samlede forsikringsordninger, som rapportert av Insure.com, noe som har ført til spørsmål om rettferdigheten i ordningen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94163.html

Previous:
Next: No

Car Insurance Companies