Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Hvordan Endre VIN på en politikk med Allstate

Hvis bilens VIN nummeret ikke er riktig registrert på din Allstate bil forsikring, så Allstate ikke kan dekke det hvis du er involvert i en bilulykke. Hvis din forsikring har feil VIN nummeret på den, vil du ha det korrigert. Kjøretøy identifikasjonsnummer er et 17 sifret kombinasjon av tall og bokstaver som fungerer på samme måte som ditt eget personnummer. Bilens VIN er unik --- og ingen annen bil har samme VIN. Bilens VIN nummer identifiserer det med det formål å titulere, registrere og forsikre. Du trenger
Vehicle Identification Number
Allstate politikk nummer
Vis flere instruksjoner
en

Bestem bilens riktig VIN nummer. Riktig VIN er notert på tittel og registrering papirarbeid.
2

Ring Allstate kundeservice på 1-866-621-6900 eller kan få tilgang til kundesenteret på nettet (se Ressurser). For det formål å korrigere din VIN nummer, vil du ha en enklere tid korrigere VIN over telefon med en agent. Hvis du gjør det på nettet, må du kanskje fjerne bilen fra politikk og deretter legger den for å endre det børsnoterte VIN.
3

Gi kundeservice agent med din Allstate politikk nummer, bekrefte din identitet som forespurt av agent og deretter forklare du må endre den gitte VIN nummer for en av dine biler fordi det ikke ble riktig oppført. Gi agenten med riktig VIN nummer. Han vil gjøre endringer i kontoen for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94214.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies