Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Florida Bilforsikring Straff for fartsbøter

Fart er den vanligste trafikk forseelse i delstaten Florida, og får man kunne påvirke din forsikring priser. Forsikringsselskapene straffer for en fartsovertredelse billett i Florida vil avhenge av en rekke faktorer, for eksempel hvor langt over postet grensen ble du reiser, kjøringen din historie, og nivået av risiko du har fått tildelt av forsikring leverandøren. Første gangs lovbrudd kan bli tilgitt, men alvorlige eller hyppige de er grunnlag for kansellering. 1 til 15 Miles over grensen

Traveling mindre enn 10 miles over grensen regnes som en mindre regelbrudd ved Florida DMV, og vurdert tre poeng på sjåføren posten. Hvis dette er et første angrep, kan du ikke møte noen konsekvenser på forsikringspremier i det hele tatt. Hvis det ikke er et første angrep, eller andre faktorer er involvert, kan premiene øke tilsvarende. Det viktigste er kommer til å være punktene på kjøringen din historie, ikke en billett for en mindre forseelse mindre slike lovbrudd blir praksisen heller enn unntaket.
16 MPH eller flere Over Limit

Florida DMV vurderer fire poeng mot de som reiser mer enn 15 miles over postet grensen. Når poengene er behandlet, din forsikring priser vil trolig gå opp litt. Hvis du har en tidligere ren kjøring posten, kan forsikringsselskapet tilgi billetten, men overtredelsen er en moderat kjøring lovbrudd, og de fleste selskapene anser dette som å endre den risiko som en forsikringsverdi. Hvis du har muligheten til å ta en driver forbedring kurs, dette være et godt angrep å tørke fra posten din for å hindre en forsikring fottur eller prikker på førerkortet ditt.
Forårsaker en ulykke

Fartsovertredelse på en måte som fører til en ulykke vil sette seks poeng på din kjøring posten. Hvis du allerede har andre punkter på posten din, kan det hende at lisensen også bli suspendert. For forsikring formål, har risikoen for et krav bli en realitet, og forsikringsselskapet kommer til å gå opp. Hvor mye Bilforsikring premiene økning bestemmes av hvert enkelt selskap og mengden av forsikrede skader kan spille en faktor i hvorvidt premiene øke eller du blir nektet fornyelse. I noen tilfeller, for eksempel flere påstander av lignende type, kan forsikringsselskapet avbryte dekningen helt ved å sende deg en melding om intensjonsavtale for å avbryte.
Hensynsløs kjøring og satt i fare

Reise mer enn 25 miles i timen over fartsgrensen er klassifisert som uvøren kjøring og legger seks poeng til din kjøring posten. I enkelte situasjoner, for eksempel å ha små barn i bilen når billetten er skrevet, kan være grunnlag for ytterligere brudd som uvøren satt i fare. Forsikringspremiene vil øke basert på systemet som brukes av din forsikring leverandøren, og eventuelle tidligere blotter på kjøringen din historie er trolig bety at dette fører til en dramatisk økning. Dersom en ulykke eller andre skader skjedde under brudd forsikringsselskapet kan bli tvunget til å bosette påstandene, men er innen rettigheter til å avbryte forsikringen etterpå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94200.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies