Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Ung sjåfør forsikring tips

Tanken på din tenåringen får bak rattet i bilen kan være mareritt inducing. Like skremmende kan være kostnaden ved å forsikre din ung sjåfør. Hvis du leter etter måter å redusere kostnadene for unge sjåføren bilforsikring, bør et par av taktikk benyttes. Oppmuntre gode karakterer

Mange forsikring leverandører er villige til å gi en rabatt for unge førere deltok i videregående skole, community college, eller et universitet. Disse rabatter tendens til å gå opp hvis elevene kan gi bevis av en B snitt eller bedre. Oppmuntre tenåringer til å få gode karakterer. Det kan definitivt lønne seg i det lange løp.
Ta en Sikkerhetskurs

En måte å redusere kostnadene for forsikring for unge sjåfører er å melde deg på en kjøresikkerhet kurs. Dette er kurs utover omfanget av din gjennomsnittlige føreropplæring som vil fokusere på trygge kjørevaner. Mens de koster penger, vil beløpet som du kan spare på å forsikre den unge sjåføren langt oppveier prislappen. Men før du signerer sjekken, ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å være sikker på at klassen du registrerer deg for faktisk vil gjøre en forskjell i kostnadene for forsikringen din pakke.
Volunteer

Forsikringsselskapene har en tendens til å vise folk med sterke samfunnet bånd som mindre av en risiko. Minst, det er hvordan det ser ut, gitt at noen forsikring leverandører er villige til å gi rabatter til personer som deltar aktivt i samfunnstjeneste. Dette kan gi en ekstra fordel for high school-elever, som samfunnstjeneste er et flott tillegg til eventuelle college program.
Drive en trygg bil

Mens unge sønn eller datter kan sikle over skinnende rød sportsbil på bilen mye, velger noe litt mer low key. Kjøpe en sikrere bil kan du spare opptil 50 prosent på forsikring for unge sjåfører. Unngå sportsbiler, høy ytelse biler, luksuriøse biler og SUVer. I stedet velger en Toyota Camry eller Honda Civic. Nyere modeller kan også spare deg for penger, som disse kommer med flere kollisjonsputer og sikkerhetsfunksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94165.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies