Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

New York State ingen feil Car Insurance Rules

Når det gjelder bilforsikring, er New York en no-fault auto forsikringspolise tilstand. Dette betyr at New York State nei-feil bilforsikring reglene gjelder for alle i-statlige driverne, men kanskje ikke for alle out-of-state drivere som får i en ulykke i New York. Det er noen ting du kanskje trenger å vite om New Yorks no-fault auto forsikringer før du kjøper din forsikring eller out-of-state. No-Fault Dekning

Mest kjent som 25/50/10 dekning, New York State forsikringsmessige lov mandater alle bilister til å gjennomføre et minimum av eiendom ansvarsforsikring, $ 10 000, $ 25.000 for personskade til en person, $ 50.000 for personskade til alle mennesker, og materielle skader. Ifølge "no-fault"-politikk, gjelder en obligatorisk ekstra dekning på $ 50.000 for alle New Yorkere. Dette er fordi ingen feil innebærer dekning for skader gjort til alle kjøretøy og de medisinske kostnader for alle parter involvert i ulykken.
New York Resident politikk

New Yorks no-fault forsikring programmet tilbyr praktisk betaling for utgifter, for eksempel medisinsk behandling for behandling av skader og det beskytter mot søksmål for smerte og lidelse i saker som ikke involverer alvorlige skader. Alle forsikringsselskaper lisensiert til å selge bilforsikring innen New York er pålagt å delta i nei-feil forsikring program, som betyr at de blir automatisk pålagt å dekke medisinske regninger til sine kunder. Dette hindrer mange konflikter for New York drivere.
Non-New York Resident politikk

I tilfeller hvor en ikke-New York bosatt har vært i en ulykke i New York, gjelder no-fault forsikring bare til out-of-stater hvis han har bilforsikring gjennom en nasjonal assurandør som selger auto forsikringer i New York eller en annen assurandør som deltar i New York er ingen feil bilforsikring program . I disse tilfellene selv om out-of-state bilist politikk ikke inneholder en no-fault bestemmelsen, er selskapet fortsatt nødvendig for å dekke kostnadene for eventuelle utgifter eller medisinske regninger som følge av en ulykke i New York. 68 Regulering, som nevnt i 2007 Consumer Guide to Bilforsikring, sier at No-Fault Fordeler-Personskade Protection (PIP), under dekningen av selskapet, dekker fører og passasjerer for kostnadene ved alle skader som følge av en ulykke .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94179.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies