Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Faktorer som påvirker Automobile Insurance

Når du søker om bilforsikring, ser selskapet på en rekke faktorer for å bestemme hvor mye du skal betale. Noen av kriteriene er åpenbare, slik som kjøringen din historie og kriminelt rulleblad. Men noen av de andre faktorer forsikringsselskapene vurdere vil overraske deg. Kjønn og alder

Unge, ugifte menn har svært høy forsikring priser fordi de er mer sannsynlig å bli involvert i ulykker, sier Illinois Department of Insurance. Skjevhetene mot unge, enslige menn kan virke urettferdig, men det er betydelige bevis for å sikkerhetskopiere den. Dr. Stanley Schuman, en vitenskapsmann som gjennomførte en studie av unge mannlige sjåfører for University of Michigan, bemerket at denne gruppen skyldes en tredel av alle dødsulykker. For menn, snu 25 og gifte er to ting som vil ganske sikkert redusere din bil forsikring betalinger.
Credit History

Søkere med god kreditt score vil få lavere forsikring priser, sier New York State Insurance Department. Ifølge Kimberly Lankford, en medvirkende redaktør for Kiplinger Personal Finance, er forholdet mellom de to ikke basert på forsikringsselskaper fryktet at utbetalingene vil bli sent eller savnet. Personer med lav kreditt score er langt mer sannsynlig å bli involvert i ulykker. Forsikringsselskapene mener de kundene mer sannsynlig at filen forsikringskrav.
Profession

Hva du gjør for en levende har en stor innvirkning på forsikringspremier, ifølge en 2007 artikkel fra Reuters nyhetstjeneste. Fotballspillere, komikere, birøktere, og telefon selgere var blant dem anses mer sannsynlig å bli involvert i en ulykke. Som et resultat, betalte disse fagpersonene en høyere forsikring rate. I mellomtiden var sekretærer, naturforskere, sjåfører, og garantistene anses å ha en mye lavere risiko for å bli i en ulykke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94173.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies