Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Car Insurance Companies >> Content

Slik sender du inn et forsikringskrav

Å gjøre et forsikringskrav bør være en grei prosess. Bare ringe forsikringsselskapet agent og følger hans instruksjoner. Hver stat har krav til ytelse at forsikringsselskapene må følge, og du kan klage til staten trygdekontoret hvis du føler at kravet ikke blir behandlet riktig. Ifølge Jeanne Salvatore, visepresident for forbrukersaker for Insurance Information Institute, viser statistikken sende folk flest et krav hver 8 til 10 år for auto og huseiere forsikring (Referanser 2). For å unngå kansellering av din politikk eller stigende priser, bare gjøre krav som er absolutt nødvendig, og betale for små mengder skade out-of-pocket. Instruksjoner
en

Forstå din politikk. Vet hva som dekkes og egenandeler. En forsikring er en kontrakt mellom deg og forsikringsselskapet. De vil holde seg til kontrakten presist. Du har en mulighet til å legge til kontrakten hvis du trenger mer forsikring. For eksempel, hvis du ønsker din diamantring forsikret, må du kanskje legge til en smykker rytter til huseiere politikk. Å vite hva som dekkes og for hvor mye som er svært viktig på fronten. Etter en katastrofe skjer, vil det være for sent å legge til politikken. Dessuten er helse forsikringskrav ofte nektet på grunn av små feil i filing tekniske eller feil. Hvis kravet ditt blir avslått, be legen å sjekke kodene for feil. Hvis det fortsatt er avslått, kan du klage på avslag med forsikringsselskapet.
2

Kontakt forsikringsselskapet agent så snart som mulig etter en ulykke eller katastrofe. Hvis du venter selv en kort tid ting kan skje som kan kompromittere din påstand. Dokumentasjon kan gå tapt eller ytterligere skade kan oppstå som ikke er en del av kravet. Din politikk kan kreve at et krav gjøres innen en viss tid. Du bør få din agent med siden han skal ha et samarbeid med forsikringsselskapet.
3

Ring din statlig forsikring avdelingen hvis du trenger hjelp med et krav før du ringer en advokat. Hvis forsikringsselskapet ikke behandler deg rettferdig, kan du være i stand til å rette ting ut ved å kalle staten trygdekontoret. Du kan alltid ringe en advokat dersom staten trygdekontoret ikke kan hjelpe deg, men når du ringer en advokat forsikringsselskapet, adjuster og din agent vil kommunisere med advokaten i stedet for deg.
4

Ring politiet og gjøre en politiets rapport umiddelbart hvis du er i en kollisjon (etter at du har deltatt på noen skadelidte og /eller kalt for medisinsk assistanse). Sørg for å holde en kopi av politiets rapport og skrive ned alle relevante opplysninger, inkludert navn, adresser, telefonnumre og den andre partens forsikringsselskap.
5

Få minst to estimater på skade på bilen eller hjemme. Hvis regulatoren føles anslagene er pålitelige, vil kravet bli godkjent fortere. Ellers adjuster vil få anslag, og du må vente på at prosessen.
6

Gjør midlertidige reparasjoner til ditt hjem for å beskytte den mot ytterligere skade. Ikke start noen permanente reparasjoner før kravet er godkjent. De midlertidige reparasjoner skal være dekket av polisen --- tross alt, er du hjelpe beskytte forsikringsselskapet fra ytterligere risiko.
7

Document alle aspekter av ditt krav. Du kan videotape ditt hjem og eiendeler før du trenger å gjøre et krav. Dette dokumenterer nøyaktig hva som blir forsikret. Du kan også være lurt å holde kvitteringer, kansellerte sjekker og salg fakturaer for dine eiendeler, spesielt smykker, sølv og andre luksusartikler for å bevise til forsikringsselskapet at du eier disse elementene. Også, etter en ulykke eller katastrofe, gjør politirapporter, få informasjon om andre partier og deres forsikringsselskaper, og beholde kopier av all informasjon og papirarbeid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/car-insurance-companies/94169.html

Previous:
Next:

Car Insurance Companies