Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvem oppfant bilen?

To tyskere, Carl Benz og Gottlieb Daimler, både tok æren for å lage den første bilen. Slutt bilen selskapene at de grunnla sammen til å bli den Daimler-Benz Company, som fortsatt produserer Mercedes-Benz biler mer enn 100 år senere. Identifikasjon

Carl Benz ble født i 1844, 10 år etter Gottlieb Daimler. Både tyskerne var mekaniske ingeniører som jobbet med å utvikle forbrenningsmotorer som kjørte på flytende bensin. Da de installerte motorene på sykler, vogner og andre kjøretøy som vanligvis ble drevet av mennesker eller dyr. Når disse tidlige forsøkene fungerte bra, fortsatte oppfinnerne å forbedre sine design før de første bilene var klar til å rase.
Time Frame

Carl Benz brukt en bensindrevet motor med én sylinder til å drive en trehjuls bil i 1885, men han fikk ikke det patenterte til 1886. Bilen hans hadde en rorkult å styre forhjulet. Carl Benz begynte å selge sine biler i 1887. Gottlieb Daimler patenterte sin forbrenningsmotor i 1885. Han oppfant også en forgasser. Gottlieb Daimler solgte en av sine første biler til sultanen av Marokko i 1889. I 1926 ble de to selskapene i Daimler-Benz Company.

Betydning

Andre europeiske og amerikanske oppfinnere lagt nyvinninger for å gjøre andre versjoner av tidlige biler. Emile Levassor, en fransk mann, var den første personen til å tenke på å sette motoren i fronten av bilen. Dette tillot en kraftigere motor enn de som brukes av enten Benz eller Daimler. Levassor motor hadde to sylindere. Han viste frem sin bil i en 700-mile race i Frankrike, som han vant i 49 timer.
Geografi

Automobile løpene ble populære måter for amerikanske bilprodusenter til teste markedsføre sine design. De har også bidratt til å få tilskuerne interessert i kanskje bli bileiere dag. En berømt billøp som skjedde i Chicago på Thanksgiving Day i 1895. To bilprodusenter fra Springfield, Massachusetts, Charles og Frank Duryea, gikk en av de to bilene som var ferdige med 49-mile race. Den andre vinneren var en av Carl Benz biler fra Tyskland.
Potential
p Det tok ikke mange år før bilene ble overkommelig for vanlige folk. I 1900 deltok 48 000 mennesker den første National Automobile Show i New Yorks Madison Square Garden. I 1908 begynte Henry Ford Ford Motor Company, som ble berømt for å bygge Model T, som ble solgt for $ 850 på første. Det fikk billigere, men - 8 år senere, en T-Ford bare koste $ 360. Ny 2009 Fords varierer i pris fra $ 17,000 til mer enn $ 34000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93635.html

Previous:
Next:

Vintage Cars