Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan identifisere Hubcaps

Når jettegryter begynne å vises på lokale veier - som regel på slutten av vinteren eller begynnelsen av våren, som bakken begynner å tine - vil du sannsynligvis se et økende antall hjulkapslene på bakken også. Enten du er en entreprenør som ønsker å gjøre en beskjeden sum av videresalg av disse mistet hjulkapsler eller bare en nysgjerrig solfangeren, være i stand til å korrekt identifisere en hjulkapsel merke og modell er det første skrittet. Du trenger
Målebånd
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Mål hjulkapsel diameter (dette er avstanden fra den ene siden til den andre, går rett over hjulkapsel sentrum). Dette vil fortelle deg hjulkapsel størrelse. Nettstedet "hvilken pris?" minner bilentusiaster som hjulkapsel størrelser selges basert på størrelsen av dekket, ikke hjulkapsel seg selv, slik at målingen kan være en tomme eller to større.
2

Bestem hva slags hjulkapsel du har. Det er hovedsakelig to stiler: de som dekker hele hjulet og mindre hjulkapslene kalt "hunden retter" som dekker bare en liten del av hjulet. Hvis du har en hjulkapsel som ser ut som om det hører hjemme på et barns sykkel i stedet for bil, har du sannsynligvis en "hund parabolen."
3

Inspiser dekk der hjulkapsel er montert (hvis tilgjengelig). På innsiden kanten av dekket (nærmest hjulkapsel), skal du se en serie med tall og bokstaver, slik som P215/65R15. Tallene etter "R" representerer størrelsen på hjulkapsel du er ute etter, i dette tilfellet, en 15-tommers felg.
4

Sjekk bruksanvisningen, hvis du vet hjulkapsel kom fra en bestemt merke eller modell. Avhengig av merke, kan den manuelle inneholde informasjon om hva slags hjulkapsel kom installert fra fabrikken.
5

Se etter karakteristiske logoer på hjulkapsel din. Denne informasjonen - sammen med måling sanket i Trinn 1 - er de mest nyttige verktøy hvis du finner en hjulkapsel atskilt fra kjøretøyet sitt
6

Sammenlign hjulkapsel du har med bilder lagt ut på nettbutikker. .
7

Ta hjulkapsel til en lokal auto deler butikken eller forhandler. Disse utdannede fagfolk se mange hjulkapsler og kan være i stand til å gi deg et hint.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93733.html

Previous:
Next:

Vintage Cars