Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan identifisere Vintage Hubcaps

Hubcaps er stål eller legering disker som dekker hele eller deler av senteret hjulet. Vanligvis dekorative, disse enhetene beskytte hjulet fra mindre skader og gir den et ferdig utseende. Vintage hjulkapslene for biler fra 1940 til 1970 kan være vanskelig å finne, og bil Restorers kan finne seg i en vanskelig posisjon fordi du ikke kan kjøpe de fleste av disse hjulkapslene fra produsent lenger. Som sådan kan selgerne av disse hjulkapslene belaste ganske mye for dem. Hvis du har en hjulkapsel, på eller utenfor bilen, følger du disse trinnene for å identifisere den. Du trenger
Målebånd
datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Mål hetten over midten fra ende til annen. Dette vil hjelpe deg å avgjøre hva slags bil hjulkapsel ble brukt på og hvordan du kan liste det hvis du har tenkt å selge den. Hvis tilgjengelig, se rundt felgen inne i dekket til hvilken det var montert. Du bør finne en kombinasjon av bokstaver og tall, for eksempel P175/65/R14. Tallet etter R forteller deg dekkets størrelse. Selv om det skiller seg fra målingen, må du alltid bruke dekk nummer hvis du har det, da dette er bransjestandard.
2

Bestem deg for hvilken type hjulkapsel du ser på. Det finnes to typer - de som dekker hele hjulet og de som dekker bare en liten del i midten. Disse små caps kalles hunden retter. Mest veteranbiler hadde caps som dekket hele hjulet.
3

Inspiser cap for eventuelle kjennetegn, for eksempel Cadillac eller Ford logoer, slik at du har et sted å begynne. På dette punktet kan du ta av lokket til en auto-forhandler eller en deler butikken, men du kan også gjøre forskningen selv.
4

Gå online til vintage hjulkapsel solfangeren områder, for eksempel Hubcap Mike eller Hubcap himmelen. Når du er der, velger bilen som samsvarer med logoen du har funnet. For eksempel klikke på Ford hvis du har funnet den stemplet hest eller mustang. Mest vintage hjulkapsler vil være fra gamle amerikanske bilfabrikkene, som Ford eller Chrysler.
5

Se gjennom de tilgjengelige hjulkapslene for å hjelpe deg med å identifisere dine, sammenligne hva du har til bildene som vises. Hvis tilgjengelig, kan du vanligvis bestille direkte fra nettstedet. Også vurdere at caps som ser ut som eiker eller som en serie konsentriske sirkler er mer sannsynlig å være vintage enn andre, som disse var populære hjulkapsel funksjoner før 1980-tallet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93757.html

Previous:
Next:

Vintage Cars