Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

1934 Ford Spesifikasjoner

Det siste året av Model B var 1934, men biler av denne epoken ble raskt kjent som V-8 Fords. En relativt lett kropp drevet av en sterk V-8 motor gjort denne bilen raskere enn de fleste biler på veien. 1934 Ford er en favoritt blant bil samlere og folk som liker å restaurere eldre biler. Det var også i denne perioden at Ford begynte å produsere ulike modeller i løpet av ett år - bilkjøpere hadde 10 forskjellige typer av 1934 Fords å velge mellom. V-8 motor

Ford kan ha hatt flere modeller og stiler å velge mellom i 1934, men alle av dem hadde V-8 motorer. Motoren ble introdusert i 1932 da Ford funnet en måte å masseprodusere dem effektivt. I 1934 hadde knekk blitt utarbeidet og motoren forble i produksjon i 20 år. V-8 var en V-8 L Flathead med 221 kubikk inches. Motoren karakter på 85 hestekrefter, som var en økning på 10 fra året før, på grunn av en forbedret forgasser. Med bil som veier under et tonn, gjorde den kraftige motoren er det veldig fort. Boringen og slag-forhold var 3 1/16 og 3 3/4 inches. En standard kompresjon var 6,3-til-1.
Kapasiteter og dimensjoner

V-8 motor inneholdt en tre-trinns manuell girkasse i alle modeller og to- hjul, bakhjulsdrift. Bilen hadde en toppfart på 65 mph. Den gjennomsnittlige vekten var £ 1825. 1934 Ford deluxe Fordor modellen var 147 inches lang, med mindre modeller blir litt kortere. Bilen var 57 inches bred og 63 inches høy. Bilen hadde en 16-gallon gass tank, holdt 5 liter olje, 22 liter vann for kjølevann, 2,5 pints av overføring væske og 2,25 pints of differensial væske. Dekkene var 5,5-by-17 inches med stål eiker.

Pakker

1934 Ford brukte en chassis, motor og drivverk for alle sine biler. Likevel hadde det 10 modeller å velge mellom og stille noen alternativer. Forskjeller mellom kjøretøyene knyttet mer til stil. Ford tilbød en kupé med tre eller fem vinduer, med fem-vinduet versjonen har ekstra plass bak forsetet. Sedan inkluderte Tudor og Fordor, som var det vanligste. Victoria var den mest luksuriøse og største. Den Roadster og Phaeton var sporty modeller. Stasjonsvognen var i hovedsak et verktøy lastebil, og det var en lastebil tilgjengelig.

Hver modell hadde standard-og deluxe-versjoner. Standarden pakken inkludert en justerbar sjåførers sete og solskjermer, dome lys, hanskerom og et utvalg av interiør. Deluxe pakke hadde disse elementene og kåpe lys, dual horn, doble baklys, armlener, sigarettenner og askebeger. Den berømte rumble sete var ekstrautstyr. En greyhound hood ornament var også et alternativ.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93694.html

Previous:
Next:

Vintage Cars