Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Informasjon om BMW

BMW --- eller Bayerische Motoren Werke --- er ledende i bilindustrien som regnes som en av de mest pålitelige luksusbiler i tilværelsen. Med en omfattende historie som går tilbake til 1916, har BMW vært gjennom en rekke endringer og fortsetter å imponere forbrukerne. Aircraft Engine Produksjon

Grunnlagt i 1916, BMW opprinnelig produsert flymotorer. Brukes i tyske fly på den tiden, ble BMW tvunget til å slutte å produsere flymotorer på grunn av Versailles våpenhvile-avtalen som ble undertegnet i slutten av første verdenskrig I. En propell fremdeles okkuperer BMW-logoen, som det har i hele selskapets historie.

Motorsykkel Produksjon

Etter BMW ble tvunget til å slutte å lage flymotorer, viste det sin oppmerksomhet mot MC-produksjon, noe den fremdeles gjør i dag. Men fra 2008 til 2009 falt selskapets MC-produksjon rate med 20 prosent. BMW motorsykkel modellene inkluderer F-serien, G-serien, K-serien, R-serien og en sport sykkel modell med en 999 cc motor. Den mest populære solgte modell er R1200GS.
Automobile Produksjon

BMW begynte bilproduksjon i 1928. Det produserer i dag en rekke modeller av biler, inkludert en serie-laget i 2004-som er BMWs minste bil. Den 3-serien er en kompakt bil som har vært i produksjon siden 1975. Den 5-serien er BMWs mellomstore utøvende bil, og 7-serien har en hydrogendrevet motor, som blir stadig mer utbredt i biler på grunn av bekymringer om forbrenningsmotoren sin innvirkning på miljøet.

BMW også selger lite sports kupeer, for eksempel Z3 og Z4, og har selv krysset over til u-SUVer.
Rover Acquisition

En avtale som startet i 1992 som var til slutt ferdig i 1995 forlot BMW som eier av den britiske Rover Group. Gruppen besto av Land Rover, Rover og MG merkevarer. BMW holdt oppkjøpet i seks år, og solgte den.
Produksjon Numbers

BMW produserer et stort antall biler og motorsykler per år. I 2009 produserte det over 1.258.000 biler, samt over 80.000 motorsykler. Som eiere av Rolls-Royce og Mini, BMW også produsert over 1400 Rolls-Royce luksusbiler og over 200 000 Mini.
Racing

BMW har blitt brukt mye i racing . Den har hatt en Driver Championship og over 20 Grand Prix vinner. BMW annonsert at 2009 ville bli det siste året av Formel 1 racing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93657.html

Previous:
Next:

Vintage Cars