Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan kjøpe Volkswagen Bus Parts

Bare se på en Volkswagen buss tar deg tilbake til en enklere tid hvor det var en sammenheng mellom eieren og den åpne veien. Men hvis du eier denne årgangen bilen, vet du at originale deler ikke lett å komme forbi. Her er noen tips for å finne dem. Instruksjoner
en

Sjekk ut nettsteder som vw-deler-direct.com eller buss-boys.com blant annet å finne dine etter-markedet deler. Før du bestiller, snakke med en megler for å bekrefte din bestilling via telefonen. Delene er så gamle og spesifikke avhengig av året, vil du sørge for at du kjøper den riktige tingen.
2

Gå til din lokale bilopphugging og skrap for deler. Useriøs verft har en hel side virksomheten som handler om å selge ting ut av hagen deres. De lager biler som de kommer inn Gå til bilopphugging og se om de har noen Volkswagen busser på lager for de delene du trenger.
3

Bli en Volkswagen Bus klubben. Det er VW-bussen klubber i Arizona, Colorado og andre stater over hele landet. De er enkle å delta, og du vil finne et helt samfunn av entusiaster som allerede eier VW busser. Du kan spørre dem om de har reservedeler, eller kanskje til og med en hel ekstra buss. Tilkoblingene du gjør vil hjelpe peke deg i riktig retning.
4

Scan auksjon nettsteder som ebay.com og andre. Besøk automotive delen på eBay, hvor du kan kjøpe og selge deler. Volkswagen har en enorm tilstedeværelse på området fordi det er så mange entusiaster.
5

Legg inn en annonse på Craigslist eller andre samfunnet nettsider. La selgerne kommer til deg ved å poste de delene du trenger for å få Volkswagen Bus oppe og går. Folk er alltid ute etter å selge reservedeler på disse nettstedene, så kanskje de finner deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93618.html

Previous:
Next:

Vintage Cars