Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan kjøpe en Volkswagen Bus

The Volkswagen Bus har vært et ikon for Volkswagen siden den først ble introdusert i 1949. Bussen fikk raskt en fan base for sine allsidige muligheter og plass det som tilbys. Før du blir med i klubben og kjøpe en Volkswagen buss, må du vurdere disse trinnene. Instruksjoner
en

Velg hvilket år og modell du liker. Volkswagen har nylig gjeninnført bussen da den brakte Eurovan inn alternativene til dagens biler tilgjengelig. En vintage Volkswagen Bus er noen buss som ble gjort i årene 1949 til 1967. Busser fra dette året blir ofte referert til som split-window.
2

Bestem hvor mye arbeid du ønsker å gjøre. Plan om å investere tid eller penger når du kjøper en VW Bus. Du må kjøpe en restaurert Volkswagen Bus hvis du ikke ønsker å måtte fullføre eventuelle reparasjoner. Hvis du er en skygge-treet mekaniker, bør du vurdere å kjøpe en buss som er i behov av moderate reparasjoner som du kan gjøre selv.
3

Finn bussen som du vil. Når du vet merke, modell og tilstanden til Volkswagen Bus at du ønsker å kjøpe, er det på tide å finne den. Car viser ofte har restaurert biler for salg, mens annonser tendens til å liste opp busser som dekker et bredt spekter av alternativer. Sjekk ut Vintage Bus online for annonser som er spesifikke for Volkswagen busser.
4

Gjør en avtale. Etter at du har funnet Volkswagen Bus av dine drømmer er det på tide å gjøre fullføre avtalen. Noen selgere har hatt sin buss som hobby, og ønsker å selge den til noen som kan gjenopprette bussen til førsteklasses stand. Disse selgerne vil vanligvis forhandle pris med deg hvis du kan vise at du er entusiastisk og har midler til å fullføre det de startet. Mindre selgeren er en forhandler, vil du sannsynligvis trenger å betale med kontanter eller kasserers sjekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93619.html

Previous:
Next:

Vintage Cars