Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan kjøpe, gjenoppretting og selge en Vintage Car

Det kan se ut som en aldrende haug av rustet metall for noen, men du vet med en liten albue fett kan du ta med at skjønnheten tilbake til livet. Nesten alle som gjenoppretter biler vil fortelle deg at de er i bransjen for kjærligheten til det, ikke penger - det er vanskelig å slå følelsen av stolthet når nytt liv har blitt gitt til en gammel klassiker. Du trenger
Steam renere
Vis mer Instruksjoner
Kjøpe
en

Følg trinnene i Hvordan kjøpe en brukt bil, bortsett fra være forberedt på å kjøpe din bilen ett stykke av gangen. Den perfekte rammen kan være i noens garasje, mens setene kan ha for å bli reprodusert i Canada. Gå til bilutstillinger, skanne annonsene i solfangeren og bildeler magasiner, sjekk berging meter, skuring Internett, og be venner om de har noen auto deler liggende rundt.
2

Vokt dere for biler som er tungt rustne. Noen rust kan være uunngåelig, men sørg for at det ikke ruster strukturelle deler.
3

Se på person noen annonserte bilen eller deler du vurderer å kjøpe. Hvis dette ikke er et alternativ, be om detaljerte bilder. Et tredje alternativ er å sørge for å ha bilen inspisert for et gebyr av en nasjonal gruppe som Automobile Inspeksjoner (automobileinspections. com), som kan gi deg en omfattende tilstandsrapport innen 72 timer.
4

Vær realistisk når beregning av utgiftene til å gjenopprette en vintage bil for å selge for profitt. Bli kjent med bilens markedet godt. Hvor mye tid og kompetanse du har til å vie til prosjektet vil avgjøre hvilke biler du kan gjenopprette. Finne og snakke med andre folk som har jobbet på den samme bilen, medlemmer av bil klubber og bøker er gode kilder til informasjon. Hvis du starter fra bunnen av, være forberedt på å bruke mye penger på verktøy og utstyr i tillegg til deler til bilen.
5

titt i speilet og fortell deg selv at i all sannsynlighet vil ikke gjøre en fortjeneste på dette. Ikke vær bitter hvis det ikke viser seg å være en pengene maker.
Gjenopprette
6

Kontroller at du har nok plass. En demontert bil tar opp en betydelig mengde plass. Ideelt sett trenger du tilsvarende to tilstøtende garasjer: en for å demontere bilen og holde deler, og den andre til å bygge bilen opp igjen. Alternativt kaste store deler som motor, girkasse, dører og panser i en tørr kjeller eller mens du arbeider på chassis og kropp
7

Forvent det uventede:. Du vil alltid finne at aspekter av restaureringen er mer involvert enn forventet. Hvis du ikke er sikker på at du kan gjøre noe av arbeidet riktig, eller om det er farlig (som arbeider med fjærer), kontakt en profesjonell. Til slutt vil det spare tid og penger, hvis ikke din stolthet.
8

Bruk så mye originalt utstyr som du kan få hendene på (hette ornamenter, gamle speil, originale radioer) for å forsterke verdi og heve prisforlangende. En vellykket restaurert bil er en tur tilbake i tid for bil buffs.
9

Ta restaurering signaler (maling farge og mer) fra publikasjoner av samme epoke som viser bilen. Magasiner som dette er flott å sikkerhetskopiere det arbeidet du har gjort når du selger bilen.
Selge
10

Rengjør bilen svært godt. Steam-ren under panseret (bil detailers kan gjøre dette). Prøv å sørge for at informasjonen er så komplett og mint-jakt som mulig. Bytt olje og service på bilen - det faktum at bilen ikke må på service med en gang kan oppmuntre noen kjøpere
11

Sett sammen en komplett salgspakken å markedsføre din bil.. Har den sin fulle sett med krom, for eksempel?
12

Samle noen gjenstander eller kunnskap relatert til bilens historie som kan øke sin sjarm og verdi. Var det en racerbil på et tidspunkt? Bil buffs elsker loggbøker og bevis på løpene vinnes. Samle produsentens medaljonger, racing merker, vedlikehold poster, og originale opsjoner og salg brosjyrer samt manuelle.
13

Bestem din prisforlangende. Sammenligne bilens merke, modell, år, og tilstanden til andre oppført i reklame. Spør en kar entusiast for en verdivurdering.
14

Velg annonsering arenaer nøye, for å få rimelige tilbud. En college campus oppslagstavle er bortkastet tid, men katalogene hvor du fant deler til din bil, magasiner og bil klubber viet til din modell, og online postlister bil buffs alle kan slå opp ivrige kjøpere er villige til å bla opp.

15

Prøv ikke å begrense bilens annonsering til en geografisk region. Ulike regioner har ulike krav til de samme kjøretøyene, og kjøpere i en annen stat kan betale tusen mer enn lokale kjøpere ville.
16

Ta det med bilen viser og museer, og parkere den fremtredende nær åstedet inngang eller avslutte. Bil nøtter vil sette pris på denne bilen, så vinke den under nesen. Hvis du kommer til en bil viser langt unna, tilhengeren din bil for å eliminere road slitasje eller skade.
17

Minn deg selv som du signerer regningen for salg som du ikke planlegger å gjøre en fortjeneste, og fokuserer i stedet på at neste fixer-øvre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93617.html

Previous: No
Next:

Vintage Cars