Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan identifisere en Vintage Vespa

The Vespa design har oppholdt seg ganske konsekvent gjennom årene. Selv Vespas har vært i produksjon over 60 år, er det fortsatt et ikon for ungdommelig, økonomisk kultur. Vintage Vespas ble produsert 1960-1974. Du kan identifisere en vintage Vespa ved å følge disse trinnene. Instruksjoner
en

Gjør deg kjent med Vespa-modeller. En Vespa har en unibody laget av metall, ikke plast, designet for å stabilisere rytter. En Vespa ser ut som et metall veps og navnet er avledet fra denne likheten. Ser på Vespas og bilder av Vespas fra en rekke vinkler hjelper deg å se likheten mellom de ulike vintage Vespa modeller.
2

Kjenn egenskaper for vintage Vespas. Piaggio i Italia produsert de første Vespas som inkluderer modell tall VBB, VBC, og VLB. Hver av disse modellene har særegne egenskaper som fokuserer på formen på frontlysene, bak baklys, de cowls, kilometertelleren og fendere. Original Vespas hadde ikke krasje barer eller beskyttere og benet skjoldet ville være aluminium og krom, ikke dagens rustfritt stjele.
3

Spør ekspertene. Vintage Vespas er ofte restaurert og oppdatert slik at det kan være vanskelig å se forskjellen mellom en restaurert vintage Vespa og en ny modell med klassiske trekk. Flere Vespa butikker, som klassisk Vespa, kan identifisere Vespa for deg. Du kan sende bildene til en ekspert eller du kan legge inn et spørsmål på en scooter forum.
4

Bruk tallene til å identifisere modell. Mange vintage Vespas kan identifiseres ved deres motor eller chassis nummer. Noen eksperter identifisere Vespa bruke disse tallene. Italienske modeller generelt har en motor nummer som starter med bokstaven V. Hvis du har den opprinnelige registreringen informasjon du kan identifisere vintage Vespa med det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93622.html

Previous:
Next: No

Vintage Cars