Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan å opprettholde en Classic Car

Klassiske bilen viser florerer med imponerende biler av alle merker og vintage år. For den klassiske bilentusiast, bringer ikke noe mer glede enn å beundre disse skjønnhetene. Hvis du er den stolte eier av en, er det viktig å opprettholde den riktig. Følg disse trinnene, og din gamle bil vil gi år med glede. Instruksjoner
en

Drive din klassiske bilen for å holde den i god stand. Det gamle ordtaket "bruk det eller mist det" gjelder her. Det er ikke bra for noen type motorvogn for å sitte i lange perioder uten å bli kjørt. Dekk, sel og smøremidler har en tendens til å bryte ned og tørke opp. Kjør bilen minst en gang eller to ganger i måneden. Alltid starte motoren og la den varmes opp før du begynner nedover veien. En rask tur rundt kvartalet vil gjøre. I det minste, skru opp motoren og la den gå i noen minutter.
2

Vask den ofte for å opprettholde en klassisk bil i god stand. Slik at skitt og støv til å bygge opp er ikke bra for det ytre utseende eller for motordeler heller. Påfør beskyttende belegg til krom. Gi skinn eller vinyl seter en god rengjøring med beskyttende spray minst en gang eller to ganger i året. Det er ikke nødvendig å voks bilen ofte. Faktisk kan for mye voksing skade lakken.
3

Skift olje regelmessig og holde masse gass i tanken for å opprettholde en klassisk bil i god stand. Oljen vil bryte ned over en tidsperiode, og vil ikke beskytte motoren så vel som den burde. Sjekk med din lokale auto deler butikken for et drivstoff stabilisator tilsetningsstoff. Dette bidrar til å holde gassen frisk og er spesielt gunstig når en klassisk bil ikke drives ofte.
4

Hold kjøretøyet beskyttet mot vær. Dette er viktig hvis du ønsker å opprettholde en klassisk bil i god stand. Spesielt i områder hvor vintrene er harde, sørg for at klassiske bilen er godt beskyttet mot elementene. Hvis du ikke kan lagre din klassiske bilen i en garasje, kjøpe en bil dekke. Pass på at det er en enkel, lett dekke som vil la bilen til å "puste". Heavy lerret eller plast tarps er ikke anbefalt fordi de kan felle fuktighet og oppmuntre mugg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93621.html

Previous:
Next:

Vintage Cars