Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan erstatte Mustang Sjokk

Sjokk er en del av bilen suspensjon som holder hjulene i kontakt med bakken. Når sjokkene gå dårlig, bilen har en svært spenstig og myk gange. Mustang har både foran og bak sjokk og kan lett byttes ut i en ettermiddag. Du trenger
Bil jack
Jack står
bremseklosser
3/8-inch SAE socket satt
1/2-tommers SAE socket set
SAE fastnøkkel
mekaniker creeper (valgfritt)
Vernebriller
Mekaniker hansker
Nye Front dempere
Nye støtdempere bak
Vis flere Instruksjoner
Den Front dempere
1 < p> Sett bilen på en glatt og jevn overflate, slå av bilen, sette den i park eller første gir, sett på parkeringsbremsen og sette bremseklosser på bakhjulene. Ta på vernebriller og mekaniker hansker.
2

Åpne panseret. Med socket og skralle, fjern de to skruene på toppen sjokk foringen, og deretter fjerne de to skruene på toppen sjokk foring brakett. Fjern braketten.
3

Før du jekker opp bilen, løsne slepe nøtter på hver forhjulet med pipenøkkel.
4

forsiktig jekke bilen forfra tverrbjelke til forhjulene er 3 til 4 inches av bakken. Plasser jack står på hver side på jack poenget bak forhjulet på rocker panel. Senk bilen på jack stands. Fjern lug nuts og hjul.
5

Fjern de nedre sjokk festeboltene. Du kan finne bak seg vanskelig å nå. Bruk en lang socket forlengelse og universalledd å fjerne bolten. Sjokkene skal nå komme ut gjennom toppen av sjokket tårnet.
6

Installer nye foringer på toppen sjokk stang. Installere den nye sjokk gjennom den øvre sjokk tårnet hullet. Bytt begge konsoller og bolter og stramme alt til riktig moment. Installere hjul og hjulmuttere. Sjekk alle bolter to ganger for å stramme. Gjenta prosessen for den andre siden.
7

Jack bilen av bukker, fjerne stands og senke bilen. Gjør et siste strammingen til dreiemoment spesifikasjoner av forhjulet hjulmuttere.
Støtdempere bak
8

Finn toppmontert for de bakre støt. For coupe, fjerne stammen gulvmatte og finne de beste sjokk mounts på baksiden av bagasjerommet. I fastback, fjerne gulvet bak. I cabriolet, fjerne baksetet og finn sjokk mounts på hver side av det konvertible-top pumpe. Fjern sjokk toppmontert mutter og øvre vaskemaskin og fôring med en socket og skralle.
9

Flytt bremseklosser til forhjulene. Jack bak på bilen opp fra differensialen røret i midten. Place bukker på de bakre støttepunkter ved rocker paneler rett foran bakhjulene. Fjern jack.
10

Fjern den nedre sjokk mount mutter, skive og fôring med en socket og skralle. Sjokket skal være lett å fjerne.
11

Installer nye foringer på hver ende av den nye bakre støtdemper og installere i sjokk monteringshullene. Sett i den nedre andre foringer og vaskemaskin. Sett i den nedre sjokk mount mutter og trekk til med riktig moment med en pipenøkkel. Gjenta prosessen for den andre siden.
12

Jack baksiden av bilen av bukker og fjerne stands. Senk bilen nøye, slik at sjokk stenger gå gjennom de øvre monteringshullene. En partner kan være nyttig med denne prosessen. Installere den nye andre øvre foringer, vaskemaskin og nøtter. Stram mutterne til med riktig moment. Skifte ut de aktuelle belegg (trunk matte, baksetet eller bak etasje).
13

Fjern bremseklosser og prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93666.html

Previous:
Next:

Vintage Cars