Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan finne markedsverdien for gamle rustne lastebiler

Selge gamle lastebiler kan brukes som en kilde til ekstra inntekt eller rett og slett en måte å bli kvitt en uønsket kjøretøy. Uansett hva din motivasjon, bestemme verdien av lastebilen er det første du må gjøre. Å finne ut lastebilens maker, modell og år vil hjelpe deg å finne hvor mye det er verdt. Derfra kan du bestemme om du vil prøve å gjenopprette den, selge den som den er eller rett og slett har det halt bort til en søppelplass. Du trenger
Digitalkamera
Vis flere instruksjoner
en

Søk trucken for noen merkbare tegn på sitt merke, modell og år den ble bygget. Dette er de beste faktorer som bestemmer hva din lastebil er i dag verdsatt til. Ta bilder av bilen fra flere vinkler for å dokumentere både det er ramme og form det er i.
2

Rate lastebilens tilstand som enten "god", "fair" eller "dårlig", og skrive dette ned. Også skrive ned mer spesifikke inntrykk av lastebilen som for eksempel hva områdene er i de beste og verste form, hvorvidt motorblokken er fortsatt i det, og tilstanden av interiøret.
3 < p> Konsulter Classic Truck Verdi Guide til å få et grovt anslag på hva lastebilens verdien er i dag. Mengden av rust og dens generelle tilstand vil ha en stor innvirkning på verdien, men dette er det beste stedet å begynne.
4

Finn en lokal veteranbil ekspert og invitere dem over til å ta en titt på lastebilen. De vil kunne gi deg en mye mer nøyaktig vurdering av din lastebil generelle tilstand, dens verdier og dens potensielle verdien etter restaurering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93753.html

Previous:
Next:

Vintage Cars