Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Ulike Bil Horns

En horn er stemmen til bilen din. Det forteller fotgjengere og andre kjøretøy for å stoppe, flytte eller raskere, eller det kan annonsere din ankomst før en date. Selv om de fleste bilhorn høres ganske lik hverandre, det er forskjellige typer horn for spesialitet kjøretøy, for eksempel politibiler eller for accessorizing din egen tur. Lyden av horn din kan tilpasses til din smak like mye som bilen selv. Elektromagnetiske Horns

De fleste moderne biler bruker et horn som består av en fleksibel metall membran, en elektromagnetisk spole, en bryter og boliger for å forsterke lyden. Enheten fungerer slik at når du tute, en elektrisk strøm går gjennom spolen for å gjøre membranen svinge frem og tilbake. Svingninger føre til at luften til å bevege seg gjennom den akustiske bolig og produserer en høy lyd. Det tar mye strøm for å produsere en støy som ofte overstiger 90 desibel, så hornet bruker mer elektrisk kraft enn selv starteren.
Electric Horns

Elektrisk horn aktiveres fra bilens batteri og ser ut som høyttalere som kan monteres på taket. Elektrisk horn kan være mye høyere enn typiske bil horn. Politibiler ofte bruker dem til å få oppmerksomheten til en bilist. På den lysere siden, kan elektriske horn brukes for å tilpasse bilen i smarte måter. Hvis du ønsker et horn med en ulv fløyte eller noen notater fra "Dixie" som bilen i TV-serien "The Dukes of Hazzard", får en elektrisk horn. Én leverandør selger enda en musikalsk bilhorn som er forhåndsprogrammert med 34 forskjellige sanger og en songbook med 148 flere sanger. Du kan også spille av og spille inn din egen 28-note melodi.
Air Horns

Du har kanskje sett luft horn på amatør sportsarrangementer å kunngjøre slutten av et kvartal. De er aerosol-formede bokser med en horn-formet topp som avgir en svært høy lyd når den trykkes ned. Trykklufthorn arbeid ved å komprimere luft i en liten plass. Når trykket blir løslatt, fører det til at horn å gjøre en veldig høy lyd. Ambulanser, brannbiler og store kjøretøy ofte bruker luft horn, men noen kan få en for bilen sin. Hornene kan kobles for aktivering direkte gjennom rattet.
Bulb Horns

Bulb horn ble brukt i de tidlige dagene av biler. Du vil sannsynligvis ikke se dem brukes unntatt ved klovner på et sirkus. Pæren horn inneholder en squeezable pære som produserer en lyd gjennom en metall siv. Hornet ble festet til føreren side av bilen for lett tilgang. De er stort sett av dekorativ verdi i dag siden de ikke kan produsere høye lyder i moderne bilhorn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93741.html

Previous:
Next:

Vintage Cars